7/19/2007

terveiset helsingin yöstä :D

aamulla nukuttiin lasten kanssa kasiin. leevi heräsi ensimmäisenä eikä se uni munkaan vieressä enää pojalle tullut. mua olisi vielä nukuttanut, mutta onneksi poika sai mut ylös.. eihän sitä lomalla ehdi nukkua :)

aamutouhuja ja lapset katsoivat monstereita.. sitten lähdettiin saviolle mun vanhempien postit katsomaan ja kaikkihan siellä oli kunnossa. tulevat onneksi jo viimestään huomenna kotiin, ikävä on jo kova, lapsilla ja mulla :) kotiin mentiinkin sitten ruoan tekoon ja kyllä oli meillä taas kiukkusta sakkia! ihan jtakuvalla syötöllä nuo kaksi olivat toistensa kimpussa ja mulla ei hermo kestä niiden ainasta sisarusrakkautta, huusin ja mesosin :/ viimeinen niitti oli kun ella kielloista huolimatta kantoi vettä mukissa huoneeseensa niin että sitä lopulta oli pitkin lattioita.. tyttö läksi jalat ilmassa jäähylle ja sai pikku puhuttelun.. sitten yritin aivan rauhassa keskustella leevin kanssa tosta kiukuttelusta, mutta tuskin otti onkeensa.. onneksi ensi viikolla alkaa normaali elämä hoitoineen ja normaaleine rutiineineen! yhtään ei ahdista töihin lähtö, kun tietää, että siellä odottaa ihanat työkaverit ja kun noi lapset on kuitenkin niin lähellä, että kun halipula iskee niin pääsee heti halittelemaan :)

syönnin jälkeen otin pikku tirsat ja olihan noita pyykkihommia taas hiukan.. vaille neljä aloin laittautumaan iltaa varten ja neljän jälkeen lähdettiin tankkaamaan villen autoa, se kun palautettiin tänään. marja-mummu oli tehnyt ruokaa ja päästiin heti vankilalle mentyämme syömään. leevillä oli taas raivarit, kun ei osannut päättää katsoako telkkaa vai syödäkö pullaa ja mehua... nauroin, että poika osaa olla tosi tramaattinen, pitänee vissiin viedä teatteriin, tulis hyvä kiukkukohtauksien esittäjä :)

kuuden aikaan janne ja lapset heittivät mut asemalle ja pian se juna noukkikin mut matkaan :) essi odotti siellä vaunussa ja voi että oli ihana lähteä kahdestaan helsinkiin, helsingin yö(ilta)elämää katselemaan :) onneksi varasin meille pöydän Vespasta, se nimittäin täytty hetkessä ja porukkaa käännytettiin ovelta ihan koko ajan! se on kyllä aivan ihana paikka! essi tilasi meille viinit siihen alkuun ja alkuruoaksi syötiin mozzarella-tomaattisalaattia, ruoksi otettiin ihan pizzaa, mutta ai että sekin oli herkkua! jälkkäritkin piti sitten ottaa ja kahvit päälle :P olo oli pikkuisen ähky :)
sitten käveltiin vielä espalla ja mentiin kappeliin, mulle siideri ja essille viini, ja istuttiin siellä kolmessa eri paikassa, kun aina löytyi mukavampi :) heh, maalaiset... yhdeltätoista olisimme menneet vielä rantaan kävelemään, mutta onneksi huomattiin, että vaille puoli lähtee juna, ja siihen oli sitten lähdettävä rivakasti kävelemään. meren ihastelu jää sitten seuraavaan kertaa :)

nyt kello lähenee yhtä ja ella taitaa nähdä pahoja unia sängyssään.. juuri tulin suihkusta, joten nyt vaan vällyjen alle :) huomenna siivouspäivä pitkästä aikaa ja mun vanhemmat tulee iltapäivällä kylään, mukavaa! lähdetään varmaan pienelle kävelylenkille lasten ja mummin ja ukin kanssa, jotta ellakin pääsee pyöräilemään :) yksin noiden kahden kanssa ei pyörälenkit oikein onnistu, kun kumpaakin pitäs auttaa ja kumpikin menee eri suuntiin:)

nyt petiin! kauniita unia <3

Ei kommentteja: