7/30/2007

rento töiden aloitus :)

aamulla heräsin kuuden jälkeen, jannen kelloon, ja ponkasin hommiin :) yhtään ei väsyttänyt, vähän oli perhosia vatsassa.. eka päivä nasuissa :) laittauduin, keitin kahvit ja tein leivät, lapsille aamupalat ja istuuduin syömään ja katsomaan aamutelkkaa.

lapset heräsivät puoli kasin aikaan, pukeutuivat ja tulivat syömään. mä rupesin tekemään ellan synttärikakkujen pohjia pakkaseen. ihanaa mennä välillä tälleen kymppiin töihin niin aamullakin ehtii tosi mainiosti tekemään kaikenlaista; leipoa, siivota, pestä pyykkiä... :) yhden kakun sain tehtyä ja toisen tein illalla. kämppä laitettiin kuntoon ja puoli kymmenen aikaan lähdettiin päikkärille.

ellalla oli vähän suru puserossa, kun jätin sen pihalle, mutta leevi tuli siihen sitten lohduttamaan ja sanoi, että jos ellalla ei ole ketään kaveria niin hän voi kyllä aina leikkiä :) suloinen <3 kävin laittamassa lasten kamat järkkään lokeroihin ja menin hommiin. kovasti oli työkavereiden kanssa kuulumisien vaihtamista joka nurkan takana :) meillä ei nasuissa ollut kun neljä lasta hoidossa ja kolme hoitajaa, joten hyvin rennosti saadaan aloitella :) nukkarissa selailin henkan ja maukan kuvastoa aikani kuluksi ja löin lukkoon lasten vaatehankinnat sekä löytyihän sieltä itsellenikin vielä muutama neule, pitkiä sukkia ja säärystimet.. vaikka odotankin jo sitä 157 e laskua saapuvaksi... ;)
päivä meni tosi nopeasti niiden nappuloiden kanssa ja pian, eli viiden jälkeen pääsinkin lähtemään kotiin :) janne haki lapset puoli viiden aikaan. kotiin menin keiton lämmitykseen. syönnin jälkeen lähdettiin prismaan ostamaan pyörän pumppua ja ellan pyörään lukkoa. tyttö on pyörästään niin onnesta soikeana! kotona tein sen toisen kakkupohjan ja ilolla totesin, että molemmat onnistuivat hyvin, ei lässähdyksiä :) janne hoiti lasten suihkutukset ja iltasadut, mä tein tiskihommia ja iltapalaa. taas piti silitellä töihin vaatteita ja kohat pitsä mennä suihkuun, jotta ehtii sinkkuja katsomaan.

äiti ja isi ovat perjantaina lähdössä lasten kanssa matkailuautolla johonkin yöreissulle, yksi heinolan leirintäalue meni vain puihin kun oli täyttä, mutta yrittävät nyt keksiä jonkun toisen kohteen. toivottavasti reissu onnistuu, mäkin voisin sit hyvillä mielin olla hennan tykönä yökylässä :) vitsi, pitä sehtii jossakin välissä mummille sen mustan tunikan kanssa.. vähän pitäs kaventaa...

no mutta nyt suihkuun ja viinirypäleiden pesuun... ah. alaselkä on muuten ollu iltapäivästä lähtien ihmeen kipee :( ei se nyt vitsivie voi tosta neljän lapset hoitamisesta vielä kipeeksi tulla :) eilinen jumppa varmaan kolottaa..

Ei kommentteja: