7/16/2007

paikat pipinä :)

vitsi kun oli yö... ella oli kyllä illalla kiltisti omassa sängyssä eikä sieltä huudellut vaikka hereillä olikin. heti kun menin pyykkihommiin niin se ponkasi säikähtäneenä huoneesta ja alkoi selostamaan avaruusolioista ja muista :( taisi olla pikku kananen liikaa tytsylle.. no nukahti vihdoin. mutta yöllä kitisi ja natisi ja moneen kertaan sain ravata luona.. viimein hain tytön viekkuuni. janne oli jossakin vaiheessa hävinnyt alakertaan sohvalle. ella pyöri ihan hirveesti koko yön ja oli muutenkin tosi levoton. sillä oli niin kova meno päällä, että jouduin kaivamaan sen välillä sängyn ja seinän välistä huitomasta :) aamulla pikkasen väsytti, mutta kasin aikaan oli pakko nousta ylös ettei mene päivä löhöömiseen... :)

aamutouhujen (ja kinojen - niitä riittää... huh!) jälkeen startattiin auto ja lähdettiin kepalle aamupalalle :) lapsilla oli jo kotona nälkä, mutta sanoin vaan, että mummilla saatte ruokaa :) tiesin, että päästään suoraan siellä syömään.. olihan taas leevillä ihme raivareita kjoka välissä.. mikähän kausi se tämä nyt on, se raivoaa ihan joka asiasta... ärsyttää! sanoin mummille, että myyn noi penskat kohta! gggrrr! mummi rauhoitteli; tää on vaan joku vaihe... mua ei kiinnosta mikä vaihe, kunhan loppus pian :)
lapset tykkäsi kun pääsivät kepan ja penttipapan matkailuautoa ohjailemaan :) taitavat olla tulevia caravaanareita ;)

kepalta ajettiin kodin kautta vankilalle. sain kepalta kukkia, joten ne piti viedä kuumasta autosta terassille. marja-mummua mentiin moikkaamaan, se kun on vielä mökkileskenä :) mehut juotiin ja lapset leikkivät hiukan. sovittiin, että leevi ja ella menee huomenna sinne mummun seuraksi koko päiväksi. mä päätin, että jos sää vaan sallii niin meikä lähtee viettämään hesa-päivää :D junalla hesaan, torille aamukahveelle ja siellä sitten palloilua :)

marjalta matka jatkui kaupoille. mä metsästin legginsejä. lindexiltä en ihme kyllä löytänyt mutta prismasta ja seppälästä kyllä. prismasta ostettiin myös tuliaisia outin tytöille, sinne mun entiselle duunikaverille kun mennään huomenna iltapäivällä kylään :) mukavaa! ostin myös kropparasvaa ja hiusjuttuja.. janne taas kiittelee :)

seuraavaksi mentiin tiinalle päiväkahveelle - kyläluudat :) mä vein risukoritekeleeni sinne. lapset leikkivät ja söivät tiinan kaikki sipsit ;) ella hoiti lotan vauvoja, pikku emäntä kun on! puoli neljän hujakoilla lähdettiin kaskelan suuntaan viemään yhtä tilattua hattua. siellä olikin niin ihana koti, että huh huh! sanoin, että olin asuntomessuilla eilen ihastelemassa juts tälläsiä :) sisustus oli just mun makuun!! mutta taidetaankin olla muutenkin aika samanlaisia molemmat mammat :)

sitten oli aika mennä kotiin ruoan tekoon. käristystä laitoin pitkästä aikaa ja taas tuli iisalmen rakkaat mieleen, täytyy pian soitella ja kysellä vointeja... lapset menivät hetkeksi keskenään puistoon, mutta tulivat sitten kiireellä kotiin lastenohjelmia katsomaan. leevi oli tosi väsy ruoan jälkeen ja olisi varmasti nukahtanut sohvalle ellei janne olisi patistanut sitä pyörälenkille :) mä siivosin keittiön ja vein ellan kylpyyn. se nautti hirveesti kun sai pestä kepalta mukaansa ottamaa vauvanukkea :) oli altaassa varmaan tunnin ja mä siinä samalla laitoin pyykkejä koneeseen, vein kasseja vintille, laitoin märkiä pyykkejä kuivumaan, vaihdoin sänkyihin lakanat ... leevikin tuli hiki päässä lenkiltä, oli raukka kaksi kertaa kaatunut, mutta urheasti jatkanut matkaa :)

melko pian suihkun jälkeen laitoin lapset nukkumaan. olivat niin poikki päivän touhuista.. leevi simahti samantien, mutta ella hiukan huuteli.. kun tyttö rauhottui mä lähdin sauvalenkille :D olipas tosi ihana lenkkeillä pitkästä aikaa! :) kesä on mennyt vähän hurlumhei ja nyt on taas aika ottaa itseään niskasta kiinni! painonvartijat jatkuu taas elokuun alussa ja nyt on hyvä aika terästäytyä :) heti huomaa kuinka olo on mässäilypäivän jälkeen henkisesti ja fyysisesti raskas.. itsellä on niin paljon parempi olo kun syö ja liikkuu hyvin! :) lenkin jälkeen jalat oli aivan turkaisen kipeet :) istuin keinussa ja nautin jäistä vettä :P tein vielä vähän pihallakin hommia; nypin kuihtuneita kukkia ja kastelin ruukuissa olevia.. sitten menin kotiin ananaksen paloitteluhommiin ja sinkkuja katsomaan :)

Ei kommentteja: