7/15/2007

oikein mukava akkujen lataus päivä :)

aamulla mulla oli kello puoli seiska herättämässä. vähän ensin väsytti, mutta kun muistin mikä päivä oli niin unen rippeet karisi melko ripeästi :) keitin aamukahvit jalaittauduin. lapset herätin kasin aikaa ja kun kaikki kamat oli pakattu ja vaatteet saatu päälle niin lähdettiin kepalle. siellä mummi jo odotteli lapsia, ei ollakaan nähty pitkään aikaan ja ikävä on ollut molemminpuolista.. mummi keitti kahvit ja lapset saivat aamupalaa. puoli kymppi mä keräsin kimpsut ja kamsuty, puuteria nenän päähän ja menoksi. ella sanoi " älä mene äiti", ja mä vastasin vaan että "nyt tän on pakko mennä, todella hiukan tuulettumaan äitin on pakko päästä ja sit häivyin! huikkasin vaan oven raosta mummille "pärjäilkään" ja sit musta näky vaan perävalot ja mankka täysille! oli ihana huudattaa ja laulaa täysillä, kukaan ei valittanut kovaa meteliä.. :)

suskille osasin ihmeen hyvin ja siellä pääsin heti kahvi- ja aamupalapöytään. kovasti oli juteltavaa ja oli ihana huomata, että muuallakin painitaan samojen asioiden - kotitöiden ja muiden kanssa :) miehiin on varmasti jossakin kehitysvaiheessa lykätty sama musta laatikko.. ;)

kahvittelun jälkeen lähdettiin kahdentoista aikaan metsänkylän navetalle. siellä oli aivan hurjasti sakkia! juttelin paikan omistajan kanssa kassalla ja liekö muistanut mut, kun puhui niin tuttavallisesti :) olenhan mä jo muutamaan otteeseen sieltä aarteita hakenut.. olis muuten ihana työpaikka ;) nyt ostin jo viime kerralla ihastusta minussa herättäneen pienen maitotonkan ja mukaan lähti myös kaksi isompaa lasipulloa. nyt ei voinut enempää ottaa, kun oltiin pienellä autolla liikenteessä :)

navetalta suski heitti mut asuntomessualueelle. kello oli tuolloin kaksi. lähemmäs neljä tuntia mä siellä alueella pyörin ja ahmin sisustusvinkkejä niitsä ihanista asunnoista. suskin tutulla on siellä ihana hirsitalo ja siitä nappasin kuviakin :) siis aivan ihania taloja siellä oli ja ihanasti sisustettuja! yritin olla niin kovin ihastelematta itse taloja ja pohjia, kun niitä nyt on turha enää haikailla ;) mut noi sisustusjutut mua kiinnosti ja jotakin sieltä jäi korvan taakse. moni mun haluama juttu sai taas vahvistusta :) suski haki mut samasta paikasta kun oli jättänytkin ja mentiin sitten hämeenlinnan torille kahville ja pullalle. pitihän sitä voimaa hakea ennen kotimatkaa. jälkkäriksi nautittiin siinä torilla vielä jätskit. sitten suskille pissille ja kotimatka saattoi alkaa. hyvin jaksoin ajaa ja kello oli puoli ysi kun olin mummilla. siellä oli lapsilla ollut taas hirmu hauska ja tapahtumarikas päivä, puuhaa oli ollut ja kerrottavaa taas kovasti! vielä haettiin isi kotoolta ja mentiin hakemaan vankilalta mulle auto lainaan muutamaksi päiväksi. jannella alkaa huomenna taas työt niin päästään appiukon autolla lasten kanssa liikenteeseen :)

nyt täytyy yksi hattu koristella vielä loppuun ja sit pian sänkyyn.. huomenna ohjelmassa kepalla käynti, kauppajuttuja, risuhattuja, tiistaina ent. duunikaverille lasten kanssa kylään, keskiviikkona essin kanssa illalla hesaan syömään... yms yms...

Ei kommentteja: