7/01/2007

grillausta ja löhöilyä

aamulla heräsin vissiin puoli ysin aikaan lasten huuteluihin. väsyttänyt olis vielä niin vietävästi; isukkia kun piti odotella puoli kolmeen eikä sit heti päässy nukkumaan... nousin kuitenkin aamutouhuihin ja aamupalan tekoon, lapset kun valittivat nälkää.

jotenkin olivat lapset kiukkuisia aamupäivän.. kun sain kotihommia mm. vessojen kuurauksen tehtyä vein lapset päikkäreille. leevi simahti viideksi minuutiksi ja mäkin otin tirsat, mut ella ei nukahtanut, taaskaan :) noustiin ninan soittoon. ne tuli lasten kanssa yhden tienoilla ja janne laittoi heti grillin tulelle. olikin jo kova nälkä, lapsillakin. ahdettiin ninan kanssa lihaa ja kanaa ja salaattia ja jälkkäriksi jätskiä lisukkeilla.. sit olikin aivan ähky ja melkoisen rätti olo... lapsillekin maistui makkara ja ville vallattomat. oli tosi kiva kun nina tuli lasten kanssa, syötiin ulkona ja lapset leikkivät sisällä ja ulkona, terassilla ja puistossa, millon missäkin! vaikka eihän siinä oikein voi rauhassa jutskata, kun pitää koko ajan pomppia.. viiden tienoilla nina lähti ja painuin sohvalle muutamaksi tunniksi torkkumaan; olo oli aivan hirmuisen väsy! prinsessa dianan muistokonserttia katselin herkistellen... surullista...

nyt on janne hoitanut lasten suihkuttelun ja iltasadut ja ihan hiljaista kuuluisi yläkerrassa olevan.. mä lähden tästä ninalle risujahtiin ja vielä juoruilemaan :) olo onkin jo paljon pirteämpi ja pyykkihommiakin jaksoi jo tehdä ;)

Ei kommentteja: