5/21/2007

uusi viikko taas aluillaan

aamulla herättiin iltavuoroon; minä kuuden jälkeen jannen kanssa, leevi vaille kasi ja ella vasta lähempänä puolta ysiä... kun olin tehnyt normaalit aamurituaalit sain jonkun päähänpiston ja siivosin kaksi keittiön kaappia ja järkkäsin vessan hyllyjä... ihan kun ei olis amuisin muuta puuhaa :) lapsille maistui aamupalaksi mannapuuro ja mansikkakiisseli. ysin jälkeen lähdettiin kiireellä päiväkodille.

töissä oli hulinaa, menoa ja meteliä... :) kyllä huomaa, että kesää kohden mennään, huh, huh :) painelin heti pihalle vaikka olinkin iltavuorossa, mutta kun aurinko paistaa niin kaikki on siitä otettava irti ;) ulkoilun jälkeen vedettiin kevätjuhlatreenejä ja pikku hiljaa alkaa minuakin kyseinen tapahtuma jännittämään, minulla kun olis siellä se parin viisun kitarasessio... huih! :/ kyllä kaikki kovasti kehuu, kuinka rennosti soittelen ja hienosti menee.. mutta jännittää silti!
iltapäivällä istuin palaverissa ja kovasti sain ihmettellyjä rusketuksestani :D väittivät että olen hölvänny itseruskettavalla :) kun vilautin niitä rusketusraitoja niin loppui ihmettelyt :) hih! naurettiin kuinka sellainen epäterveellisyys saa kuitenkin näyttämään terveemmältä... kummallista!
näytin yhdelle käsityönäpertäjä-äidille mun tekemää risuhattua ja se ihastui tosi paljon :) tilasi äidilleen synttärilahjaksi sellaisen ja käski mun nostaa heti hintoja! johan mä kerran nostin, mutta se sanoi, että paljon enemmän pitäs pyytää... ;)
iltapäivällä mentiin taas ajoissa pihalle :) vanhemmille vaan huikattiin penkeiltä heidän hakiesa lapsiaan; aurinko otetaan, työn hyviä puolia! ;)

viideltä lähdettiin lasten kanssa suoraan autolla sonja-mummolle. leevi oli kovin murheissaan ja itki vuolaasti jo päiväkodilla kun isi ei tänään ehtinyt viemään uimaan :( sovittiin kuitenkin, että perjantaina olis hyvä ilta uinnille ja leevi sanoi vielä muistuttavansa meitä siitä :) matkalla käväisin pikapikaa tiimarissa hakee meriheinä ja liimaa hattuihin, tossuja terassikäyttöön ja lapsille ihkut pikkuiset liitutaulut ja liituja :)
mummolla oltiin seiskaan. lapset sai taas masun täydeltä jäätelöö ja muita herkkuja :P lapset olivat aivan hervottomia; nauraa rätkättivät ja hassuttelivat kahvipöydässä enkä mä voinut itsekään pokkanaamalla niitä komentaa, kun ne oli niin olevinaan vitsikkäitä :)

kotiin kun tultiin niin lapset meni heti jannen kanssa suihkuun. mä järkkäsin tavarat paikalleenn ja katsoi huomisen vaatteet. kovin oli taas kiljumista suihkussa käynti, onneksi on hyvät äänieristeet... :/ suihkun jälkeen laitoin ruoan tulemaan ja lähdin etupihalle kasteluhommiin. huomasin ilokseni, että mun kuivakukkaistutukset ovat tänään nousseet mullan alta :D jippii!
puoli ysin jälkeen laitoin lapset unille ja painelin lähimetikköön risujahtiin. keräsin yhteen hattuun sovan määrän ja menin terassille sitä vääntämään. kerran piti käydä neiti laukka hiljentämässä yläkerrassa, mutta sitten sain istua aivan rauhassa ja nauttia tekemisestä ja hiljaisuudesta, taivaallista! ilta oli vielä tosi lämmin vaikka olikin jo taivaalle kertynyt pilviä, huomiseksihan ne lupasivat sadetta... mutta sitten taas helteistyy :D kympin jälkeen oli hattu jo valmis ja pääsin valmistautumaan nukkumaan, muut olivatkin jo kuorsanneet jonkun tovin... ensin mun oli kuitenkin istuuduttava tähän ja sit pitäs käydä suihkussa ja jos vielä heittäs vettä takapihalle.. :)

ai niin piti kertomani, allergiaoireet tekevät varmasti tuloaan; nokka vuotaa ja välillä menee ihan tukkoon ja eilen illalla alkoi silmien polte ja toivoin taas omistavani jonkun sortin silmänhinkuttemen... ihan olivat taas niinkuin tulessa konsanaa, voihan räkä! :( jos yltyy on pakko mennä hakee lääkettä..

nyt tää menee hommiin! heippa taas!

p.s tää varas taas kampaajan, huomiselle... ;)

Ei kommentteja: