5/14/2007

Taas maanantai :)

Viikko on taas aluillaan, fiilistä nostaa tieto vajaasta viikosta :)

Kotona aamu sujui mukavasti vaikka aamuvuoroon meninkin. lapset heräsivät kiukuitta vaikka kovasti olisivat vielä halunneet jäädä vällyjen väliin :)

Töissä oli virkeetä, maanantaiseen tapaan :) yks kasvattaja pois ja kaikki lapset paikalla, inkkari- ja jätskibileet, levyraati, kasapäin nyyttäriherkkuja ja disco.. siinä monta syytä saada eskari-ikäiset sekaisin :) hengissä selvittiin ja iltapäivällä olo oli melkoisen ryde :)

ellaa kävin halittamassa ennen niiden välipalaa ja sain sille suun mutrulle ja itkun simmuun. duunikaverit varmaan taas kiittelivät kun kävin pyörähtämässä :) mutta täytyy äitin saada halituksia välillä niin taas jaksaa <3 tää samassa paikassa töissä ja hoidossa oleminen on kyllä ihanaa! huomenna on ellan kasvatuskeskustelu.

leeviäkin kävin eteisessä moikkaamassa ja kovasti oli poika taas tohkeissaan jotakin juttuja selittämässä :) sanainen arkku on ehtymätön ja mielikuvitus rajaton tuolla pojalla :) lintukirja kainalossa painui tänäänkin hoitoon, lintubongari ainesta selkeesti!

mun iltapäivä jatkui duunin jälkeen niin että lähdettiin tokaluokan opettajan, riikan kanssa hakunilaan(?, meikä kartturina, öhöm...) vantaan luontokouluun ympäristötaidekurssille hakemaan uusia ideoita ja vinkkejä työhön :) vaikka olo oli sinne saapuessa hiukan väsy niin kyllä piristyi heti! paikka oli ihana, kahvi hyvää ja metsässä aivan mahtavaa :) tehtiin installaatiot ryhmässä ja meidän ryhmän ajatus lähti mun runollisesta mietteestä ja siihen tehtiin (yllätys, yllätys) mm. risuikkuna ;)
riikan kanssa meni meno taas, jälleen kerran, vallattomaksi ja naurua riitti :D missä me, siellä nauru ;) ostin itselleni matskuja ja niitä selaillessa meni sitten kotona loppuilta, kirjasin jo vähän ideoitakin eskareiden päiden menoksi :)

Kotiin oli ihana tulla, kun vastassa oli suihkun raikkaat lapset, tuli haleja ja "mulla oli ikävä" kommentteja <3 lapset tykkäsivät pienistä luontokalentereista, jotka toin ja iltapalan ja -sadun saatuaan simahtivat samantien...

mä sain tänään taas kolme uutta risuhattutilausta ja nyt nostin jo hintaa ;) bisnes kukoistaa, varsin mukavaa! äitienpäivälahjoiksi viedyt hatut olivat saaneet kovasti ihasteluja ja poiki heti uusia asiakkaita :D

lilja-mummukin oli taas soitellut, oli varmaan lahja mennyt perille :) huomenna pirautan!

Ei kommentteja: