5/13/2007

Huomenta!

Hih, minäkin halusin heti tälläisen! (kiitos tiina :)) Aina ei ehdi, vaikka kuinka haluaisi, pitää ystäviin yhteyttä... näin pystyn päivittelemään meidän jengin kuulumisia ympäri suomea :)

Äitienpäivä aamua tässä viettelen :) lapset katsoo ohjelmia ja janne nukkuu... kävi se keittämässä teet ja laittamassa lapsille aamupalan. pipiolo on, joten armahdin ja päästin takas pehkuihin :) lapsilta sain ihanat lahjat; leevi oli maalannut ja kirjoittanut ihkun kauppakassin ja ella oli ahertanut sydänkortin <3>

Grillaamisesta tuli mieleen; olin eilen vankilan myyjäisissä ja grillasin itseni! hartiat on rusehtavan punaiset ja topista tuli rusketusraidat :) yks vartijakin eilen tuumasi, että taidat olla huomenna ruskee, tai punainen :) mikäs siellä oli seistessä; aurinko paistoi ja kauppa kävi! ja tavaramäärä hiukan väheni...

illalla tiedossa piinaavia hetkiä telkan ääressä... saa nähdä pitääkö mun lähteä pihahommiin istuttelemaan kuivakukkaseoksia vai löydänkö itseni mettästä kannon nokasta risuhattua väsäämästä ;)

ollaan oltu vähän koko sakki enemmän tai vähemmän kipeenä; räkää valuu tai jos ei valu niin nokka on tukossa, leevillä oli perjantaina 39.4 kuumetta... nyt näyttäs poika olevan ihan jo oma itsensä :)

nyt lähden kaunistautumaan, jotta päästään liikkeelle! palailen taas :)

su 12.5 kello 19:40

eihän tuota suomen matsia enää kykene katsomaan... pihahommatkin tein jo, joten pakko oli tulla tähän hetkeksi ennen lasten iltasatua.

Lapset ovat taas koetelleet hermoja tän päivää.. sonja-mummolla molemmilta puuttui jälleen kerran äänenvaimennin ja monesti tuli mieleen korvatulppien osto! ella veti mummon lampun lattialle ja siinä sitten huudettiin taas molemmat, äiti ja tytär; ella säikähdystään ja mä v...itutusta! että enkö ole sen sata kertaa sanonu ettei siihen lamppuun ole koskemista! ai tähän vai... gggrrr ja mummo halii ja suukottaa ja mä oon taas hirvee äiti kun huudan toiselle :/

maikku-mummilla oli taas ihanat herkut pöydässä ja lapsille maistui grillinakki :) pelattiin leevin pyynnöstä kaikki vuorollaan Unoa ja leevistä taitaa kehkeytyä melkoinen korttihai... tai korttihuijari :)

tunti sitten tultiin lasten kanssa sisälle, tuossa terassilla oltiin. naapurin tyttö, ihan ellan ikäinen, tuli ellan kanssa leikkimään ja kun ellalla oli mekko päällä niin juoksi heti sisään itselleenkin laittamaan :) ja kun ella otti mekon pois niin toisellekin tuli heti kuuma :) ihania ovat! leikkivät siinä leevin kanssa kivasti pitkän aikaan ja mä möyhin ja putsasin meidän suuren suuren multa pläntin. nostin risutuolin siihen alas ja istutin tuoliin tuoksuhernettä. tuolin ympärille maahan laitoin kuivakukkaseosta, jos vaikka saisin itse kasvatettua risuhattujen koristeita... toivossa on hyvä elää, mutta saa nähdä kuinka käy :)

nyt lähden laittaa lapsia nukkumaan, yritän katsoa peliä ja valmistaudun huomiseen työpäivään ja ympäristötaidekurssiin, joka on vantaan luontokoululla huomenna klo 16-20.

Ei kommentteja: