5/25/2007

perjantai! perjantai!

taas teki kännykän kello mulle oharit... :/ herätys oli 04:59 ja kello päätti herättää mut 05:17, melko reilua! no mähän olen aina varabbut aamuihin rutkasti aikaa, joten ei paniikkia :)

aamutouhut siinä hääräilin ja keitin teet. lapset heräili seiskan ja puoli kasin välillä. pikkuisen tuli meille kinaa leevin kanssa pukemisesta, mutta uhkailu, lahjonta, kiristys kehiin ja kyllä alkoi homma luistaa :) inhottaa, kun pitää aamusta aloittaa kinaaminen :( pyykkihommia oli hiukan ja muutenkin järkkäämistä, sänkyjen petaamista, yms.. kaikki pitää olla tiptop ennen töihin lähtöä ;)
kuvasin vielä tilaushatun ulkona, nappasin sen mukaan ja kasin aikaan lähdettiin päiväkodille. lapset ehtivät hyvin aamupalalle ja mä sain taas aloittaa päivän kahvihuoneesta :) mukavaa!
iltapäivällä minulta kysyttiin töissä, että olenko laihtunut? :) näkee kuulema keväisen keveämmän olon minusta :) kiva! sain myös uuden hattutilauksen ja nyt tämä tilaus tulisi häälahjaksi, huoh... paineita! :)

janne kävi hakemassa leevin hoidosta neljän aikaan ja pojat lähtivät uimaan :) ellan kanssa lähdettiin päiväkodilta viiden aikaan kotiin ja mentiin ruoan tekoon. vaille kuusi pojat tulivatkin ja hauskaa oli kuulema ollut :) illalla janne lähti harkkoihin ja me jäätiin kotiin. lapset leikkivät ja mä imuroin ja pesin pyykkiä... vaille puoli 9 ella meni kylpyyn ja leevi tuli hetkeksi koneelle pelaamaan. minä sain rauhassa tehdä henkan ja maukan kesäkuvastosta tilausta puhelimen ääressä. kovin oli tavarat jo loppu, mutta jotakin sain tilattua :) töistä muutama nainen tuli myös mukaan tilaukseen. ella nautti pikkuisessa ammeessa olemisesta ja poruhan siitä pienoinen synty, kun piti ruveta kuivailemaan...

soiteltiin ellan kanssa henna-tätille ja huomenna mennään puoliltapäivin sinne kylään, hirmu kivaa! isi lähtee pelireissulle koko päiväksi...

Ei kommentteja: