5/29/2007

ihanaa hellettä! :D

aamulla heräsin jannen kanssa samaan aikaan, mulla iltavuoro. lapset nukkuivat kasiin, joten mulla oli siinä rauhassa aikaa puuhastella vaikka mitä; juoda kupponen teetä ja syödä vähän aamupalaa, koristella yksi hattu, surffailla netissä, siivoilla hiukan ja noita pyykkihommiahan on aina... :) ysin jälkeen lähdettiin päiväkodille. aurinko helli meitä jo silloin :)

töissä normaalia maanantai meininkiä... onneksi pian helpottaa :) painelin heti aamusta ulos, vaikka olinkin illassa. iltapäivälläkin passitin kaikki vaille kolme jo pihalle, eihän tuota hellettä voi sisällä katsella :) lapsille vaan kannuilla vettä juotavaksi ja itsellekin kaivoin kaapista vesipullon. oli melkolisen kuuma, ihan kun saunassa :O viideltä lähdettiin lasten kanssa, odoteltiin isiä siinä tienposkessa.

heitettiin ellan kanssa isi ja leevi uimahallille ja mentiin kaupoille. käytiin ostamassa ensin aleksille, kummipojalleni, "eskarinpäättäjäislahja" ja sitten mentiin lindexille :) löysin sieltä kaksi kivaa kesäpaitaa (vaaleanpuna/oranssi/vihreäkukallinen ja ihan valkoinen) ja topin sekä kahdet rintaliivit! ihme :) sanoinkin kassalle (vanha tuttuni, hih... eikös ne kaikki siinä puljussa ;)), että eikös olekin aika jo ostaa uusia tissiliivejä kun viimeksi ostin imetysliivit kun leevi syntyi ja niissä kuljin vieläkin... :/

vaille seiska mentiin hakemaan pojat ja kyllä oli leevillä taas kerrottavaa; kivaa oli ollut ja nyt sujui jo paremmin kun viimeksi :) nyt enää portaat veteen jännittivät hiukan..
haettiin mäkistä ruoat mukaan, kun vähän laiskotti. se ruishamppari feast versiona on mun lemppari, suosittelen.. ellen ole jo suositellut :)

kotona syötiin ja mä rupesin laittaa taas pyykkejä; olin tyhjentänyt lasten lokerot päiväkodilta kun siellä oli vielä toppahanskoja... kevätulkovaatteita siirsin vaatehuoneeseen piiloon ja viikkailin pyykkejä kaappeihin ja taas lauloi pesukone.. musta tuntuu että samaa pyykinpesua on joka helkkarin päivä! :) tuntuuko teistäkin siltä? ;)

ysin jälkeen janne vei lapset nukkumaan ja mä asetuin sohvalle katsomaan leffaa, jota en sitten kuitenkaan jaksanut loppuun katsoa kun silmät alkoivat luppasemaan...

Ei kommentteja: