2/19/2011

olo on kuin syväjäädytetyllä hanhella.

kylläpäs oli kylmä viikko. se ei lienee yllätys kenellekään. mulla alkaa olla jo mitta täys tätä talvea. ei auta villasukat, ei takit eikä tumput, hatutkaan, ei edes monet kerrokset. pakko oli ostaa eilen kauppareissulla kaksi fleece huopaa, kun kaksi vanhaa ei enää riittänyt. tältä se lienee tuntuu syväjäädytetystä hanhesta. huumorikaan ei enää pure näihin mittarilukemiin. äh, tule kevät, tule pian! sulata tämä ikirouta!

neidin liivi alkaa vihdoin valmistua ja pojan samanmoiseen ostin eilen lankoja. vasta äsken kyselin väritoiveita ja samoihin osuivat pojan kuin minunkin; vihreitä ja turkoosia. ne pian puikoille.

tasan kolmen kuukauden päästä me hengaillaan miehen kanssa kahdestaan New Yorkin kaduilla! sen odotus lämmittää ihanasti!

iloista viikonloppua ja halikaa paljon! se pitää lämpimänä!

3 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Mulla on koko ajan extra paljon vaatetta: sukkahousut, villahousut ja hupparihousut sekä parit villasukat. Sillai on ihan miellyttävää. Sauna on myös aika kiva!

Auts, tuo reissu kuulostaa aika kivalta! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Prisca kirjoitti...

Juu-u extremekeinoihin täytyy nykyään tarttua tuon kylmyyden kanssa. Jos ei varpaat, niin sormet on kylmänä... se tuntuu ikävältä.
Ihanaa se NYC !! Nyt on mitä odottaa...

Mirka kirjoitti...

Nonna; sauna on ihan parasta! ja kerrospukeutuminen sisälläkin :)

aurinko ja kuu; juu.. en valita kertaakaan kesän helteestä!! :D ja reissu on NIIN ihanaa ja sitä on odotettu sellaiset 10 vuotta, jotenkin uskomatonta että se nyt vihdoin toteutuu!