12/30/2010

tänään pystytimme neidin kanssa taidenäyttelyn yläaulaamme. esillä oli neidin kuviskoulun töitä ja koululaisen kässätunnin satoa kuluneen syksyn varrelta. kutsuttuja olivat mummot, ukki, pappa, ukin veli ja mun ystävä lapsineen. oikeissa avajaisissa on tarjolla kai shampanjaa. meidän shampanjalasimme täyttyivät pommacista. taiteilijat kertoivat töistään kuin konkarit konsanaan. minä toimin assistenttina ylpeänä, rintapielus rottingilla. näyttelyn jälkeen alakerrassa oli tarjolla suklaakakkua, juustoja ja kahvia.

kaikki näyttivät viihtyvän ja toiveissa oli myyntinäyttely keväälle.

4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Aivan ihana idea tuo taidenäyttely! Tosi kivoja töitäkin näyttää olevan! Sukulaiset olivat varmasti tyytyväisiä myös, kun pääsivät ihailemaan taidetta!

Meillä on myös innostuttu tuosta geokätköilystä! Nyt tosin lumi vähän rajoittaa hommaa!

Ihanaa uutta vuotta sinulle!

Mirka kirjoitti...

Nonna; kiitos, taitelijoidenkin puolesta! :D

meillä pojat ovat kätköilleet muutaman vuoden eikä into näytä laantuvan, päinvastoin! ;D me tytöt ollaan reissuilla silloin tällöin mukana, mutta pikkuneidistä retkien pääasia ovat eväät eikä matkaa saisi tulla juurikaan kävellen.. :D

Satu kirjoitti...

Ihana, ihana näyttely, voi mahtava!! Mulla oli yhtenä kesänä samanlainen ajatus, että olisi pidetty kesänäyttely, mutta se jäi vain ajatuksen tasolle. Ehkä tästä saan tarmoa ja vielä joskus...meinaan materiaalia kyllä löytyisi! ;) Oikein hienoja töitä siellä teidän näyttelyssä! Onnea taiteilijoille!

Mirka kirjoitti...

satu; kiitos! taiteilijatkin kiittävät! :)

odotan jo innolla kuvia teidän näyttelystä!! hösseliksi vaan :D