12/09/2010








istun hiljaisessa kodissa. muu väki nukkuu jo. minä nautin tästä ajasta. vihreää jouluteetä kupissa. se lämmittää mukavasti.

ulkona lunta tulee ihan ovista ja ikkunoista ja tuuli viheltelee mennessään. onneksi ovella vartioi kolme karvaista tonttua huopamyssyt silmillä, viheltelevää tuulta uhmaten. uskaltauduin pistämään nenunpään ovesta sammuttaakseni lyhdyn. varpaat jäätyivät terassiin ja pienestä yöpaitulista tuuli läpi. hurrr. lämmitin toisen kupin teetä.

koti on siivottu viikonloppua vastaanottamaan. laitoin rukseja jouluruokien listaan. aika hyvällä mallilla. lahjalistasta uupuu vielä muutama, se korjaantunee suurilta osin viikonloppuna. näin toivon. baktusprojektissa jäänen tavoitteesta, mutta se suotakoon. siirrytään sitten kohtaan B ja väännetään loput rautalangasta. pienet lahjat siis. ei sentään huiveja.

jouluradio soi hiljaa taustalla. siirryn sohvalle kutimien ääreen vielä hetkeksi. sitten pujahdan vällyihin miehen kainaloon.

leppoista viikonlopun aloitusta ja olkaa turvassa lumituiskuilta!

2 kommenttia:

HUVIlassa kirjoitti...

Kaikki siis oivasti kohdallaan...
Rauhallista joulun odotusta!

Nonna kirjoitti...

Ihanan tunnelmallista ja rauhallista! Minä etsin parhaillaan rauhallista tunnelmaa, jotenkin olen mennyt ylikierroksilla viime päivät! Illalla virkkasin, ehkäpä tänään aloittelen jonkin kudinjutun...

Ihanaa neljänteen adventtiin valmistautumista!