11/29/2010










täällä ollaan jo ihan jouluaatoksissa. rakastan tätä tunnelmaa ja kotoilua. haluaisin vain käpertyä tänne omaan pesään kera rakkaiden. olla vaan ja tehdä kaikkea mikä tuntuu hyvältä. koti on pikkuhiljaa pukeutumassa jouluun. ei mitään tonttuilua. vaan sellaista joka voisi pukea kotia vaikka koko talven. pukinkontissa kaikki alkaa olla paketointia ja muutamaa lahjaa vaille valmiina. muutaman huivin ehkä vielä neulon. joulun ruokiakin olen mietiskellyt ja säilyvää jo hankkinutkin. rakastan valmistelemista. nautin joulun tunnelmasta jo hyvästi etukäteen. tapanina joulu on mun osalta ohi. kuusi pihalle ja paluu arkeen! mutta tämä etukäteisfiilistely on ihanaa!

lauantaina vietettiin pikkujouluja kotosalla. rakennettiin piparitalo. muumisellainen. ihan omasta päästä kaavat, koska en raaskinut maksaa kaupan muoteista maltaita. hieno tuli ja vain yksi palovamma sormeen. lapset nauttivat koristelusta. koululaiselle tuli ihan kyynel silmään. niin hieno talosta tuli. vähän se on kuin muumipeikon itse rakentama. vino ja vinksinvonksin. onhan siinä jotain hannua ja kerttuakin...

ensimmäinen adventtikynttilä sytytettiin puolilta öin. jouluradion säestyksellä.

iloista ensimmäistä adventtiviikkoa sinulle!

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Tervetuloa takaisin pieneltä tauolta. Olen jo käynyt kurkkimassa...

Ihanat lilat adventtikynttilät. Niin mun makuun. Ja komean piparitalon olette loihtineet!

Mullakin alkaa olla aika mukava joulunodotusfiilis. Kaikenlainen pieni näpertely kuuluu asiaan, ja siitä tulee niin kiva olo!

Mukavaa pakkasviikkoa! Ihana ilma!

sade kirjoitti...

Se on ihanaa valmistella pikkuhiljaa kotia jouluun. Olla ja käpertyä, nauttia siitä tunnelmasta <3
kaunista joulua siellä teillä. <3

Anonyymi kirjoitti...

täälläkin koti somistautuu jouluun koko ajan enemmän ja enemmän. miehen kanssa valvottiin ja odotettiin jouluradion avautumista <3

ihanaa joulun odotusta teille !

-s-

käsveska kirjoitti...

ihania tunnelmia, välittyi tänne asti. samoissa hommissa olen ollut itsekin.. piparitalo on hieno! mekin tehtiin tänään, mä säästyin palovammoitta!

Mirka kirjoitti...

Nonna; kiitos, tuntuu mukavalta olla kaivattu <3 blogi on tosiaan ollut hiljainen. en tiedä syytä. muu on tuntunut vain hetken paremmalta. mutta tähän maailmaan on niin mukava palata! kiitos kun odotit. mukavaa viikkoa sinullekin!

sade; kiitos!

-s-; kiitos ja samoin teille ihanaa, tunnelmallista joulun odottelua!

käsveska; kiva kun tulit ja kiitos! rakkula komeilee vieläkin sormessa, ei tosi enää kipeänä.