11/06/2010

mennäviikolla

+ sain hankittua suuren kassin joululahjoja kirpputorilta (viime viikonloppuna)! olen niin iloinen. sukulaiset saavat joulun pyhiksi luettavaa. enää muutama puketti hankittavana. olen kerrankin ajoissa. paketointikin on jo suunniteltu.
+ pesin ne loput ikkunat (viime viikonloppuna). tästäkin olen hyvin iloinen.
+ vein ison kassin lastenvaatteita myyntiin käytettyjen puotiin. toivottavasti löytää kaipaavan.
+ sain tehtyä sen kaivatun viikkosiivouksen. voi kun se aloittaminen on aina niin hankalaa, vaikka sen urakan jälkeen on niin mukavaa!
+ raahasin putiikin töihini ja kauppa on käynyt mukavasti. sain väsättyä alkuviikosta kasan kranssejakin ja niiden tekeminen on ihanan inspiroivaa! on vain vaikea päättää milloin kaikkea on kranssissa riittämiin...
- koululaisen syysloma jatkui sairaslomana keskelle viikkoa. nyt taudit on voitettu tältä erää. kop ja kop.
-ja+ kävin ea -kurssilla kolmena iltana. pitkät päivät, mutta tarpeeseen tuli.

onpa ollut hulina viikko. viikonloppu ja pyhäinpäivä tuli tarpeeseen. ei kummempia suunnitelmia. se vasta on mukavaa.

me käytiin neidin kanssa päivällä kahteen otteeseen kirppiksellä. välillä kahviteltiin anopin tykönä. ekalla kierroksella mieleen jäi kummittelemaan peili upeissa kehyksissään. pitihän se noutaa kotiin. onneksi odotti juuri siinä johon sen käsistäni laskin.

päivällä satoi vettä, räntää ja lunta. siis kaikkea muuta paitsi pikku-ukkoja. alkuillasta pilvet väistyivät ja ilta-aurinko pääsi säleverhojen raoista olkkariin. hyppäsin sohvalta ja pengoin kameran laukusta. ehdin juuri ennen kuin aurinko laski.

ja siihen tomaattisoppaan. kaadetaan tetra tomaattimurskaa kattilaan. vaikka sitä valkosipulilla maustettua. mukaan tölkki maissia ja tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa. mausteita oman maun mukaan. keitellään ja soseutetaan. päälle laitoin fetaa öljyssä ja käristelin vielä kyytipojaksi leipäpaloja. oli niin hyvää ja lämmitti niin ihanasti. tätä tulee keiteltyä kerran viikkoon ja joskus useamminkin. kiitos Tirpanan!

sytyttelin kynttilöitä ulos ja sisälle. päivällä kokattu ruoka painaa vielä masussa. tekisi mieli käpertyä sohvan nurkkaan.

rentouttavaa pyhäinpäiväviikonloppua!

3 kommenttia:

HUVIlassa kirjoitti...

Kaikkia noita kaapista kurkkaa, huomenna testiin! Vesi herahti jo kielelle, nams!

Mun pitäisi saada yksi suunnilleen tollanen viikko kasaan, tulisi vähän tasapainoisempi olo, käytän nyt aivan liikaa aikaa töihin. Omat asiat kasaantuvat liikaa.

Nonna kirjoitti...

Ihanan kuuloinen keitto! Touhukas viikko sulla takana! Kivalta kuulostaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mirka kirjoitti...

HUVIlassa; maistuiko keitto? :P täällä keiteltiin jälleen eilen illalla ja nyt saan töihin lämmintä soppaa lounaalle, nam! sopii hyvin tämmöiseen loskapäivään.

Nonna; kiitos! samoin sinulle, mukavaa viikkoa!