7/21/2010

sekin päivä oli keskiviikko

kello 02:27, kuusi vuotta sitten. hän syntyi ja täytti sydämemme.

hänen tähtimerkkinsä on rapu - turvallisuutta kaipaava, mukavuudenhaluinen
hänen onnenkivensä on rubiini - luottavaisuus, hyveellisyys
hänen onnenkukkansa on päivänkakkara - luottavaisuus, viattomuustänäänkin hän on juuri kaikkea tuota. hän on iso - ajatuksiltaan, sydämeltään, mutta kuitenkin niin kovin pieni. hän ei aina tiedä kumpaa olisi. hän leikkii teiniä - tarvitsee siihen äidin puutarha- ja sisustuslehtiä ja leikkipuhelintaan. hän itkee sydäntä särkevästi, jos hyvästä ystävästä tulee isona bissis ja hänestä ei. hän on kuin tuuliviiri ja saa muuttaa mieltään, koska tytöt saa. hän nauraa toisessa hetkessä kaikelle ja kiljuu toisessa hetkessä kaikille. hänellä on suuri sydän ja kolkuttava omatunto. hän rakastaa ja sanoo sen. kiukustuessaan hänen kasvonsa menevät ruttuun ja hän kiljuu, kiljuu niin että tuntuu. hän polkee jalkaa ja kiljuu. välillä hän muksauttaa nyrkillä ja katuu tätä samantien. silittää ja suukottaa. pyytää anteeksi, vaikka aina se ei ole niin helppoa. hän haluaa olla sylissä ja nauttii vieläkin siitä, kun selkään piirretään. hän inttää vastaan ja haluaa päättää itse kaikesta. hän leikkii yksin ja kavereiden kanssa. hän tulee ulkoa ovet paukkuen ja kyynel silmässä, itkee ikkunan takana ja katsoo ystäviensä perään - välillä tulee ryppy ystävyyteen. sitten jutellaan ja pian taas mennään hymyssä suin. isoveikka on niin tärkeä, niin ihana ja välillä niin kamala. hän nauttii askarteluista ja musiikista. hän leikkii autoilla ja nukeilla. hän haluaa pitää kirpputoria ja vesibaaria. hän tykkää piknik -hetkistä ja pelkää ötököitä. hän osaa uida jo pienen matkan ja tehdä kauniin meritähden. hän on unikeko. hän odottaa reikiä korviinsa ja eskarin ja kuvataidekoulun alkua. hän miettii mikä hänestä tulee isona ja millainen hän oli pienenä. hän kyselee taukoamatta ja ihmettelee suureen ääneen. hän ei lähde vieläkään mihinkään ilman pupua. täplä on tärkeä ja pääsee aina mukaan.

hän on ihana, oma itsensä.

toivottavasti hän pysyy juuri tuollaisena. juuri tälläisenä.8 kommenttia:

sade kirjoitti...

Oikein paljon onnea!!
meillä esikoinen täyttää tuon saman luvun ensi kuussa. Niin paljon samoja asioita. On iso ja on pieni, meillä tärkeä on luppa- pehmokoira. se on kainalossa nukkumaan mennessä, sekä monissa muissakin menoissa mukana. <3

Kirjailijatar kirjoitti...

Onnittelut päivänsankarille! Pitäkää mukavat kemut. Kuvasitpa osuvasti pienen tytön elämää ja mielen liikahduksia :)

HUVIlassa kirjoitti...

paljon iloisia auringon säteitä ja pikkupilvien vahvistavaa sadetta toivotan Pienelle Suurelle!

Mirka kirjoitti...

sade; päivänsankari kiittää!

kirjailijatar; Kiitos, perille menivät! :) eilen oltiin perheen kesken, vietettiin leffailtaa herkkujen kera ja paistettiin plättyjä. kunhan kaikki palailee kesälaitumilta vietämme juhlia sukulaisten ja kavereiden kanssa.

HUVIlassa; Kiitos onnitteluista!

Tirpana kirjoitti...

Onnittelu E:lle meidän koko porukalta!

Mirka kirjoitti...

Tirpana; kiitoooossss! perille menee :) terkkuja kaikille ja nauttikee mökkeilystä!! ja sun baktuksesta tuli ihku ;) mä vielä nysvään ton toisen tossun kanssa, ehkä illalla valmis ja sitten alkaa lankojen valitseminen baktukseen... ;)

Satu kirjoitti...

Voi onnea suloiselle tyttölapselle!

Mirka kirjoitti...

satu; kiitos! vien onnittelut perille :)