7/30/2010

loppu häämöttää, mutta synkkyyteen ei vajota











vielä pääsimme lasten kanssa nauttimaan yhdestä pienestä kesäsuomilomasta. siinä oltiin caravaanimajoituksessa heinolan sillan kupeessa keskiviikosta tähän aamuun.

helle ei hellittänyt heinolassakaan ja sehän sopi meille. nautimme. uimme. saunoimme. söimme ihanaa kesäruokaa; mm. grillattua kanaa, salaattia, täytettyjä herkkusieniä. teimme kävelyretken keskustaan ja näimme torin, kirkon ja lintutarhan. ensimmäinen baktukseni on muutamaa silmukkaa ja reunavirkkauksia vaille valmis ja kirjaakin tuli kahmittua siellä urakalla.

lomani loppuu. tänään on viimeinen lomapäivä. vähän puristaa, mutta synkkyyteen ei pidä vajota. viiden viikon loma on tuntunut ikuisuudelta. arkeen on mukava palata, ja eihän kesä vielä ole ohi vaikka loma on.

levätty on. maattu on. tehty on. tekemättä jätetty on. oltu ja menty. on tuntunut kesältä ja tuntuu edelleen.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Synkkyys ei ole mistään kotoisin! :) Minä tiedän, kesätunnelmissa on aika hienoa olla töissäkin! Tsemppiä! Vastasin sulle juuri Fiskars-kommenttiisi blogissani...oletkohan juurikin tänään siellä Porvoossa käynyt? Kunpa sinulla olisi ollut ihana pieni oma lomamatka! :)

Mirka kirjoitti...

satu; olet oikeassa! :)

ja kävin kuikkaa fiskars jutun, kiitos siitä :) oli minulla ihana pieni hetki porvoossa, siitä kohta lisää!