4/07/2010

jos jonkinmoista

keväisiä puuhia. niitä on riittänyt ja niistä on nautittu muutamana viime viikkona.

lasten vaatekaapit on käyty läpi kevättä ja kesää silmällä pitäen. listattu uusia tarvittavia, lähinnä koululaiselle - neidin vaatettaa pääasiassa ystäväni, joka kantaa säkki tolkulla tyttönsä vaatteita meille, ja säkitetty pieneksi menneitä kierrätykseen kaverille ja kirppikselle. myös kevätulkovaatetuksissa on tehty inventaario. sillä saralla tilanne on hyvä; molemmille on sopivat kumpparit ja ulkopuvut, lenkkareitakin löytyi vielä sopivaa kokoa.

pyörät ja potkulaudat kaivettiin varastosta samalla kun vietiin pulkat ja muut talvivermeet terassilta pois. koululaiselle ostetaan pyörä pikapuoliin. neiti saa kurvailla veikan vanhalla. kuivan asfaltin ilmestyminen saa hymyn huulille ja lapset pihalle!

lastenhuoneetkin saivat pientä kevät tuuletusta. kaksi jätesäkillistä paperisilppua ja pientä risaa roinaa lensi roskiin. säilytettäville taideteoksille hankittin kunnon laatikko ja piirustuksille kansiot. meillä tuota taidetta syntyy niin paljon joka päivä ja hetki - täytyy vähän karsia välillä. nyt vain harvat ja valitut säilytetään.
laatikoita järjesteltiin ja varsinkin koululaisen akkarit kaipasivat uutta säilytystilaa - nyt pääsivät sängynaluslaatikoihin pojan sohvan alle.

pääsiäisloman aikana yrttitarha oli alkanut rehottaa. voi miltei nähdä, kuinka mullan alta työntyy uutta vihreää. ihanaa! neitikin sai joku aika sitten kauan hinkumansa perhosnauhan ikkunansa lentelemään. oli niin iloinen!

nyt odottelen jo innolla, että aamukahvin voi nauttia terassilla ja pääsee kesäkukkaostoksille... sitä odotellessa loikoilen uusilla olkkarin matoilla - tykkään niin!5 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Vau, sulla on jo isot taimet!
Nyt tuli tälle tädille kiire istuttaa kesän kukat ----> viuuuuhhh.

sade kirjoitti...

Aika samanlaisia puuhia täällä. Katseltu vaatteita lapsille, mietitty mitä pitää ostaa. mm lenkkareita ja sandaaleita.
pääsiäisenä otettiin pyörät ja potkulauta esiin, voi sitä lasten riemua. kylläpä taas viihtyvät hyvin ulkona <3

Tirpana kirjoitti...

Hienosti on jo taimitarhasi päässyt kukoistamaan. Odotan innolla omien kasvamista.
Ja on ne vaan hienot nuo matot!

Prisca kirjoitti...

Voi, miten keväinen tunnelma!

Mirka kirjoitti...

_hoya_: juuh :) on ne nyt isot, mutta katsotaan kauanko hengissä... ;)
sade: tuntuu että koko kulmakunta herää taas eloon - ihmiset kaivautuu esiin koloistaan haistelemaan kevättä! :D
tirpana; peukut pystyyn, että pidetään ne hengissä... ;) matot on hienot eikä kukaan usko, että se oli silkkaa meiän tuuria taas... :)
aurinko ja kuu; kevät on niin ihanaa!! kaikki on vielä aluillaan ja heräämässä...