2/14/2010

ystävyys

en tulisi toimeen ilman. tarvitsen ystävää. sellaista jonka kanssa voin olla oma itseni. joka voi olla kanssani oma itsensä. joka jakaa kanssani ilot ja surut. joka haluaa jakaa minulle omat ilonsa ja surunsa. voimme olla yhdessä myös ihan hiljaa.
tiedän, että hän ottaa minusta kopin jos horjahdan. työntää olkapään pääni alle kun suru iskee. iloitsee kanssani. ja tiedän tekeväni hänelle samoin.

minulla on monia ystäviä. he ovat minulle todella tärkeitä. toivon, että he tietävät tämän. ajattelen heitä lämmöllä koko ajan. vaikka emme aina ehtisi olla yhdessä. ajatukset ovat kuitenkin aina läsnä.

suuri ja lämmin halaus
jokaiselle <3


yhdelle ihanalle ystävälle, joka asuu kaukana. mutta joka on ajatuksissa lähellä. syntyy tämä kuvan punertava myssy.

mies toi ihania kukkia perjantaina. muisti ystävänpäivän olevan silloin. ei haittaa sanoin. ajatus on tärkeintä <3 noista on iloa pitkäksi aikaa.
tuota ihanaa kotikylpylä kirjaa olen selaillut paljon. odotan niin kevättä ja kesää, jotta voisi ilta auringossa kokeilla noita ihastuttavia hoitoja. yksin tai ystävän kanssa.

eräs ihana ystävä muisti minua tällä sarah kay´n kortilla. tulin siitä niin hyvälle tuulelle. rakastan näitä sarah kay´n kuvia. kiitos N, kiitos! olet ajatuksissa. kahvitellaan pian. ja rakennellaan unelmia siitä pienestä putiikista <3






ihanaa ystävänpäivää kaikille Tärkeille!

2 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihania kuvia! Ihania värejä!

Mukavaa ystävänpäivän jatkoa sulle! Toteutin uhkaukseni ja matkin sua noiden sydämien kanssa! Kiitos siis kivasta ideasta! =)

Mirka kirjoitti...

nonna; kiitos ja samoin sinnekin mukavaa ystävänpäivän iltaa!

ja kiva kun idea oli sinustakin kiva :D minäkin tykkäsin!