11/30/2009

pikkujouluna* käytiin neidin kanssa joulumyyjäisissä. ostettiin lankatonttuja ja nautittiin mehut/kahvit ja tortut/munkit. kotona ripustettiin lankatontut olkkarin tikapuille.
* leivottiin pipareita ja muutama torttu. leivontapuuhissa käväisi myös neidin paras ystävä naapurista. leivontaurakan päälle maistui mehut ja omatekoiset piparit.
* pystytettiin talopakettipiparitalo. neiti ja koululainen saivat hoidella koristelut. minä totesin, että ensi jouluna tehdään talo alusta saakka itse - valmis paketti ratkaisu ei miellytä silmää - täytyy olla vinoa seinää ja hataraa kattoa. lasten koristelut pelastivat onneksi paljon.
* kirjoitettiin tärkeät kirjeet. laitettiin ne yläaulaan kera maitotilkan ja pipareiden odottamaan josko tonttu poikkeaisi matkallaan meillekin, kirjeitä hakemaan. lapset päättivät valvoa koko yön odottamassa..
* saunottiin ja tehtiin iltapalaksi pizza
* lapset simahtivat untenmaille joulumusiikkia kuunnellen.
* me lämmitettiin miehen kanssa glökiä. puolilta öin kuuntelimme hoosiannaa jouluradion alun merkiksi... tonttu oli käynyt yöllä. kaikki nukkuivat eivätkä huomanneet mitään. pipari oli maistunut, samoin maito.
* meillä ollaan jälleen sairastuvalla. minä vuorostani. reilun viikon on pitänyt nyt tätä tautia; pääkipua, hirmuista yskää, ääni käheänä.. sunnuntaina kävin lääkärissä. antoi kasan lääkkeitä ja patisti lepäämään alkuviikon. näillä mennään nyt.

3 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Hei sä olit päivittynyt mun blogilistalla. Jei!

Ja hyvältä näyttää piparitalonne!

villasukka kirjoitti...

Ihana joulutunnelma on teillä ollut.

Mirka kirjoitti...

tirpana; olen niin iloinen :D ja kiitos piparitalokehuista!

villasukka; kiitos!