10/20/2009

se päivä alkoi perunalimpulla ja loppui painiinmaanantaiaamuna oli mukava herätä huomaamaan, että onkin loma. mies lähti töihin ja me lasten kanssa aloiteltiin lomapäivää hitaasti ja rauhassa. sytyttelin kynttilöitä. keitin kahvetta. laitoin aamupalaa. perunalimppu maistui hyvälle.

anoppia mentiin moikkaamaan. siellä syntyi serkusten kanssa mukava leikit. minä neuloin. toivon saavani pinwheelin pian valmiiksi. olisi käyttöä näillä säillä. ja olisi mukava saada aloitettua jotain muutakin jo.. sinnikkäästi eteenpäin vaan. lopussa kiitos seisoo, vai miten se taas olikaan..? välillä hörpin kahvetta ja ihastelin ikkunasta maisemaan, jota peitti pienesti valkoinen peitto.

päivällä käytiin täydentämässä kranssintekovälineitä ja kynttilävarastoja. muutama kranssi on syntynyt. lisää olisi tulossa. nautin tuosta hommasta. ja nautin kynttilöistä. ne palaa meillä aina. syyskuusta huhtikuuhun, kesäisinkin varsinkin vesisateella.
iltapäivällä koululaiselle tuli kavereita kylään ja me tytön kanssa laitettiin korupaja pystyyn keittiön pöydälle. neiti jaksoi hienosti pujotella itselleen kauniin korun kaulaan. oli siitä kovin ylpeä!

illalla suuntasimme pojan kanssa painisalille.
mulla mukana neulomukset, tietenkin. vauhtia riitti.

2 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Ihanlta näyttävät helmet. Hyviä värejä. Ootkos taas käynyt täydentämässä varastoja?

Mirka kirjoitti...

tirpana; kiitos. viimeisiä helmiä viedään jo :) tänään suuntana helmikauppa :D