10/13/2009

kekkeriä kerrakseen

sunnuntaina juhlittiin. molempien lasten kaverikemuja hiukan myöhässä. leffojen merkeissä.

ensin talon täytti tyttöenergia. oli hihitystä, jutustelua, leffaa, herkkujen napostelua, iloa ja tulevaisuuden suunnitelmia. jostakin tulee eläintenhoitaja. jostakin äiti. joka menee sitten kampaamoon. oikein mukavat ja iloiset kekkerit. tyttö tykkäsi. samoin kaverit.

ilta olikin sitten poikaenergiaa tulvillaan. koululaisen kaverit täyttivät olkkarin isoine löhötyynyineen. poikien juttuja. herkkuja upposi. nauru raikui. leffa oli hyvä ja meno vallaton. hauskaa oli. "kivat leffakemut" oli monien kommentti ulos lähtiessään.

näitä muistellaan vielä pitkään. neiti ennen nukkumaanmenoa; "tätä päivää en unohda koskaan!"


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea! Siis normi synttäriherkut ja kuviot, mutta ohjelmana joku leffa? Sankarin tietysti valitsema? Minkäs ikäiset lapsesi ovatkaan, kiinnostaa pienemmän ikä?! Aivan varmasti lainaan tätä ideaa!
Kiitos!
Doris

Mirka kirjoitti...

heippa doris!
juu sankarimme valitsivat itse leffansa leffavuokraamosta edellisenä iltana (oli niin jännää :D). neitimme täytti viis vee ja valitsi tietty tyttöjen leffan Polly-tytöistä. koululainen täytti seitsemän ja valitsi madagaskar 2 -leffan. molemmat olivat hyviä valintoja :D leffat upposivat, vaikka pelkäsin, varsinkin poikien leffan kohdalla, monen jo ko. leffan nähneen. pelko osoittautui turhaksi - jokuselle leffa oli tuttu, mutta ei haitannut :)

erilaiset synttärit - kannattaa kokeilla!!

Tirpana kirjoitti...

Ihan älyttömän hyvä idea. Lainaan!

Mirka kirjoitti...

tirpana; :D passaa lainata ja toimii varmasti!