8/16/2009

arkeen.sinne ollaan nyt suuntaamassa. loma loppuu. siitä jää paljon hyviä muistoja ja ajatuksia. lämpimiä. nyt jaksaa.

syksy tulee hiljaa. pieninä tuulahduksina. ja se otetaan vastaan ilolla. huomaan syksyn tulon pienistä asioista. siitä kun kaivan pikku hiljaa villasukkia kädenulottuville. sytyttelen kynttilöitä. hankin lapsille lämmintä, hattuja, tumppuja, nuttuja. itselle muutamat kengät. hullaannun syksyn väreistä. kääriydyn lämpöön. valmistan pesäämme pikku hiljaa syksyyn ja talveen.

ensimmäinen pinwheelini on valmistumassa. jäin koukkuun. siitä tulee herkullinen. värikäs. sellaista kaipaan juuri. eikä tämä taatusti jää viimeiseksi. eilinen ilta meni aivan sitä neuloessa. kuusi tuntia puikot kolisivat lähes tauotta. lapset olivat lähes hunningolla. tänäänkin se on huudellut minua. vähän väliä. en malttaisi irroittaa sitä käsistäni.

luulen, että aamulla tuoksuu hivenen enemmän syksyltä.

4 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Värit on tosi kauniit!

Tirpana kirjoitti...

Pinweel näyttää syötävän hyvältä. Ja se on kyllä ERITTÄIN koukuttava. Polvisukat on kyllä hyvän väriset!!!

Prisca kirjoitti...

Ihanaa lukea syksyn tulemisen ilosta...itselläni se on vielä jossain tuolla eväskorin pohajalla...pitäisi tosiaan kaivaa se esiin.

käsveska kirjoitti...

ihanat värit pinwheelissä! todella herkut! pinwheel on todella koukuttava ja ihana tehdä, sain valmiiksi juuri työkaverille pinwheelin purosta..