3/07/2009

kevättä.

sitä on jo ilmassa. ihana ihana aurinko lämmittää jo. ja melkein tunnen kipristelyn naamalla ulkoilun jälkeen. tätä on odotettu. ah.

viime viikonloppuna kahvittelin hyvän ystävän luona kirppiskierroksen päätteeksi. mukava tapa viettää sunnuntaita. kirppikseltä hyvään kotiin päätyi vanha valkoinen tuoli. kestää katseen ja istumisen. pikku neiti sai samalta reissulta kukkamekon. siitä tuli oitis tytön lempivaate.
sunnuntaina kahviteltiin myös lasten kanssa yhdessä ihanien ystävien luona. lapset leikkivät ja äidit juttelivat. mikäs sen mukavampaa. siihen päälle vielä polskuttelut uimahallisssa. illalla oli hyvä olo.

alkuviikosta kotimme täyttyi mukavista naisista vaatekutsujen merkeissä. ihasteltiin, ihastuttiin, tehtiin ostoksia, kahviteltiin ja rupateltiin. näitä useammin, kiitos!




tänä viikonloppuna ohjelmassa oli käsityökirppis kirjastolla. ihmisiä oli tungokseen asti ja kauppa kävi. uusia tuttavuuksia ja vanhoja tapasin. tunnelma oli mukava. ja illalla mieli hyvä päivän saldosta. syksyllä uudestaan.





kotimme toimii tällä hetkellä sairastupana. eskarilainen köhii ja kärsii kurkkupipistä. lämpökin vaivaa. toivottavasti pöpö saadaan pian talttumaan.

4 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Ihana tuoli. Paranenista eskarilaiselle.

Jonna kirjoitti...

Tuoli on kyllä ihana! Just ajattelin tulla kysymään, että miten meni käsityökirppis? Löysitkö itsellesi mitään?

Paranemisia pienelle <3

Mirka kirjoitti...

tirpana; eskarilainen kiittää! :) on vielä puolikuntoinen ja taitaa lepäillä kotosalla vielä muutaman päivän...

kanerva; kirppis meni hyvin, oikein mukavasti. kiitos kysymästä :) kankaita ostin; pieniä paloja pussukoihin ja yhden ison tunikaan.. :) vetoketjuja löysin myös.

käsveska kirjoitti...

Hieno tuoli ja kivan kuulosia tapahtumia! Mä odotan jo seuraavaa ihanaa aika lailla. Ollut aika koti- ja käsityöpainotteista tää elämä. Paranemista teidän sairastupaan!