1/01/2009

vuoden ensimmäinen päivä

eilen illalla käytiin appivanhemmillani kylässä. syötiin ja ammuttiin raketit. ennen lämmintä saunaa käytiin palelemassa kaupungilla ja ihasteltiin siellä lasten ilotulitus. tuon jälkeen teki lämmin sauna hyvää. iltapalaksi lämpimiä voileipiä ja ihania hedelmiä ja vihanneksia. jam.

yöllä katsottiin miehen kanssa terassilla ilotulitusta. lapset nukkuivat. edes eskarilainen ei jaksanut nousta katsomaan puolilta öin pauketta. pikku neiti pelkäsi alkuillan raketteja niin kovin, että ei edes yritetty saada h-hetkellä häntä ylös..

mun iltaan kuului lisäksi sohvalla löhöilyä. hiukan neulomista ja sinkkuelämää. ties kuinka monetta kertaa :) lupauksia en tälle vuodelle miettinyt. olen kuullut(http://piilomaja.blogspot.com/), että toivomukset toteutuvat paremmin. toivomuksia kokeilen minäkin tänä vuonna. hiljaa itsekseni.keeppini on muuten valmis, mutta kukka- ja nappikorosteet puuttuu. kuvia sitten valmiista hetken päästä. puikoilla nyt ne villasukat. jahka varsi on valmis pääsen kummitätini kantapääkurssille ;) toivon hänelle pitkää pinnaa.tänään oltiin koko perhe ulkoilemassa. kirpeä, ihana pakkaspäivä. aurinko paistoi. myönnän haaveilevani keväästä. vaikka tämmöiset talvipäivätkin ovat ihania. huomenna käyn ostamassa pöydille muutamat tulppaanikimput. nautin vapaapäivästä.


3 kommenttia:

käsveska kirjoitti...

poikasi on kohta sinua pitempi.. ainakin varjokuvan mukaan! kiitos tervehtymistoivotuksista, taisivat auttaa! pystyssä taas. hyvää uutta vuotta pohjoisnurkalle!

Tirpana kirjoitti...

Hei mäkin aloittelen juuri villasukkia!! Varsi tehty. Kohta kantapään vuoro. Taidan ahdistella Kanervaa auttamaan. En ole tehnyt sukkia sitten peruskoulun jälkeen. Tsemppiä sulle!!

Mirka kirjoitti...

käsveska; juu tuo kasvaa niin vauhdilla, että pian taputtelee mua päähän... huih! :)
hyvää alkanutta vuotta myös sinne!

tirpana; juuh, mun eka versio sukasta on takaisin kerässä, liian suuret miehellekin.. noh, hyvää harjoitusta ja eikun sinnikkäästi uutta kehiin ;)