12/27/2008

joulunpyhinä, uutta vuotta odotellen...


aatto, joulupäivä ja tapani menivät rauhallisissa merkeissä. kyläiltiin mummoilla, vanhemmilla, syötiin, oltiin, syötiin, naurettiin, oltiin, syötiin, poltettiin kynttilöitä, avattiin paketteja, katsottiin lasten kanssa leffoja, oltiin vaan..

ja minä neuloin, neuloin, neuloin, aina sopivan paikan tullen. nyt puikoilla paksu keeppi minulle ja ne villasukat... ;)

pukki kävi ja toi hirmuisesti lahjoja, kaikille. kilttiä väkeä. lapset ovat innoissaan uusista leluista ja äiti on kuunnellut maria lundin ja laura pausinin levyjä herkeämättä odottaen innoissaan tukholman vanhaan kaupunkiin pääsyä :D oih. kaikki illat ovat menneet Gilmoren tytttöjen vikaa tuotantokautta ihastellessa ja puikkojen kalistessa ;)onneksi on lomaa vielä jäljellä. yöt ovat menneet valvoessa aamun tunneille saakka ja aamut ovat sitten venyneet luvattoman pitkiksi.. mutta lomallahan se on luvallista :) ja kuka voi vastustaa sohvalla löhöilyä ihanan telkkasarjan parissa puikkojen ja lankojen sekamelskassa tai myöhäistä teehetkeä ystävän luona... en minä ainakaan!

jatketaan siis samaan malliin ja nautitaan lomasta uuttavuotta odotellen!

halit.

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minulla on enää viimeinen jakso Gilmoren tytöistä katsomatta. Aika haikea fiilis.

Mirka kirjoitti...

kanerva; juu... joka kerta se saa tipan simmuun :)