12/16/2008

joulu tulla jollottaa...

viime päivät,illat ovat menneet tiiviisti näperrysten parissa. töihin vein viime viikolla jouluisia juttuja hiukan myyntiin ja tekivät hienosti kauppansa ja uusia tilauksiakin tuli :) pukinkonttiin menevät ovat valmistumassa, luotan että ajoissa.. yöunia ei ole tullut nautittua reiluun viikkoon kunnolla, vain viiden ja vähän reilun verran per yö, kahvin voimalla olen porskuttanut.
kalenterissa on merkintöjä joka päivälle, joulutouhuja, joulupuuhia, joulumenoa, vähän siivousta täällä, tapaamisia siellä, teatteria tuolla.. ohjelmaa ja tekemistä siis riittää, täytyy vaan pitää joulumieli ja "rauha" yllä.. :) vaikka olenkin kirjoittanut kaikki puuhat ja menot paperille, kalenteriin, niin silti musta tuntuu, että jotain on jäänyt muistamatta.. yhtään uutta joululehteä en ole voinut kaupasta ostaa, koska pelkään uusia ideoita ja ihanuuksia - enempää ei juuri nyt päähäni mahdu :)
perjantaina käytiin työporukalla katsomassa helsingissä "Juoruja". sai nauraa. lähimmät työkaverini saivat minulta pienet joulupaketit. suut makioiksi.


lauantaina oli I.H.A.N.A -tapaaminen ja vietimme Villaketun (www.villakettu.blogspot.com) luona pikkujouluja nyyttärimeiningillä. oli niin mukavaa, rentoa, leppoista! seura oli varsin ihanaa ja kahvikin maistui varsin ihanalle :) ja ne herkut... ;) kiitos Villaketulle emännöinnistä!


sunnuntaina kävin ihastelemassa käsintaitajien joulumyyntinäyttelyä allin tallissa. oih. illalla saimme kotiin glökivieraita. oli mukavaa.viikonlopun aikana tein kaupungilla paljon ostoksia, itselleni ihanuuksia :) ja sain joulukukkia hankittua kotiin. niistä tein asetelmia terassille ja sisälle.haliruttaus. ja rauhallista joulun odotusta. tohinoista huolimatta.

4 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Hei mä kattelin noita samoja tossua lauantaina kaupungilla. Eivät tarttuneet sillä kertaa mukaan. Mutta hienot kyllä ovat!

käsveska kirjoitti...

sitä mennään näköjään pää kolmantena jalkana! oot ollu superreipas! huomenna koululaiset kirmaa joululomalle ja samoin minä. sitten pääsen vasta jouluasioihin..
ihania juttuja oot valmistanut. mites ne huopasaippuat? joko kaikki on väännetty?

Mirka kirjoitti...

tirpana; on kyllä niin mukavat ja hienotkin tohvelit ;) lämmittää ja näyttävät suloisilta :)

käsveska; juu täällä on vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin piisannut (viikko sitten lehahti tuikun steariini tuleen ja huokasin kun sammutuspeitto oli olemassa...)
ihanaa musta tämä joulunodotus ja nyt on aika rauhoittumiselle; kuusi on kannettu sisään, piparit tuoksuu, joululaulut soi, paketit rapisee.. Joulun tunnelmaa! Rauhallista Joulua sinulle ja perheellesi!

-mirka-

Mirka kirjoitti...

niin ja huovutetut saippuat on huovutettu, mutta tossa pöydällä odottaa vielä toistakymmentä sydäntä ompeluaan niihin saippuioihin.. ja sitten vielä paketteihin.. :) rauhassa vaan, onhan tässä vielä muutama päivä aikaa ;)