10/22/2008

jotain aikaiseksi

jos jotain positiivista tästä sairastelusta voi yrittää kaivaa, niin ompahan ainakin aikaa pötkötellä, ottaa iisisti, neuloa ja näprätä, suunnitella ja hiukan toteuttaa..

tänään kaivelin kaappien kätköjä. löytyi aineet muutamaan kynttiläasetelmaan. kirjoja tuli myös selattua ja lankakori siivottua. kaulaliinan pituus ei vieläkään miellytä, joten sitä jatkan vielä tovin.






5 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Onpa kiva väriliukuma!

Jonna kirjoitti...

Ihania värejä kuvissa.

Ootko muuten lukenut Kauhalla ja vasaralla -kirjaa? Luulisin, että tykkäisit siitä. Kirjastosta vois löytyä, kirjakaupoissa on loppuunmyyty kuulema.

Mirka kirjoitti...

hoya; kiitti, mua vähän häiritsee nuo tasaset raitakohdat, mutta muuten tykkään :) en tiiä miten onnistuin siihen tuommoisen noin tasasen raidan saamaankin kun muuten on tullainen tuo lanka, jossa väri liukuu...

kanerva: kiitti kirjavinkistä! multa löytyy "sahalla ja siveltimellä", mutta tuosta en ollut kuullutkaan :) jokos olet huovutellut? ;)

_hoya_ kirjoitti...

Ei se raita sitten käytössä häiritse. Tehdessä huomaa aina kaiken ja kaikki pistää silmään :-)
Kait. :-P

Jonna kirjoitti...

En ole vielä huovuttanut, mutta aloitin kyllä säärystimiä huovuttelut mielessä. Ihan kauheasti haluaisin tehdä vaikka mitä, mut aika ei mitenkään riitä kaikkeen.