6/22/2008

viikon touhut ja juhannuksen terkut:

viime viikonloppuna ohjelmassa oli siis mm. kerava päivän wanhan ajan markkinat heikkilänmäellä :D se on aivan ihastuttava tapahtuma minusta!! :D joka vuosi sinne on päästävä ja tunnelma on aina yhtä ihana! lasten kanssa lähdettiin nyt sinne kävellen, kun jannella oli pelireissu ja hän vei auton.. no sitten vaan oli laitettava tossua toisen eteen ja puolisen tuntia meillä meni matkaan. lapset jaksoi tosi hienosti! kepa-mummi tuli kanssamme kokemaan markkinahuumaa :) ensin kierreltiin ja ihasteltiin käsitöitä, museokierroksen jälkeen maistui kahvit ja lapsille mehut ja pullat! käteen jäi markkinoilta mm. ellalle maailmankaupat-kojusta pieni kolikkolompakko, narunvedosta molemmille lapsille pienet yllärit, mummi osti lasten huoneisiin ihanat maarit aihon julistetaulut ja mä ostin siitä maailmankaupat-kojusta kalkutan naisten tekemän ihanan kassin itselleni :D
markkinoilta käveltiin vielä keskustaan prismaan lankaostoksille ja sieltä vielä reippaina kotiin! huh! kyllä oli jalat ihan masentuneet - niinkun leevi mummille puhelimessa reissun jälkeen kertoi :) (kuvia tuolta mukavalta retkeltä alempana!!! :D)
illalla vielä vedettiin tunnin lenkki ninan kanssa, kyllä oli jalat pipinä tosiaan :D hyvällä tavalla kylläkin ;) ja kun olin lauantainakin vetänyt tunnin verran jumppia niin tulihan tuon viikonlopun aikana ainakin treenattua ;)

viime viikolla meillä oli maanantaina töissä suunnittelupäivä. janne vei lapset aamulla puoli seiskan jälkeen kepa-mummille päiväksi hoitoon ja mä sain aamulla lähteä kasin aikaan ihan rauhassa töihin, luksusta! :) päivä meni tosi nopeasti ja paljon asioita saatiin tehtyä ja juteltua. ihana oli lukea työkaveriden kommentteja joita olin saanut "välitämme"-kuoreeni (kaikki naiset kirjoittivat positiivisia juttuja kaikien kuoriin pikkuisiin lappusiin); "nauru ja hymy herkässä, herttainen ja lempeä, kiva pukeutumistapa on ilo silmälle... pomolta oli viesti; kädentaitaja, jolla sydän kultaa... ihan tuli tippa simmuun näitä lukiessa.. ja kun on oikein huono päivä niin voi kaivaa kuoren esiin! :)
illalla kävin ostamassa tyykipuodista ihanaa koristepitsikukkahelmi-juttua yhden hameeni helmaan ja mummi sen heti ompeli kiinni, kun hain lapset, nopeaa toimintaa ;) mummi vaan taas ihmetteli, että mistä mulla noita ideoita aina syntyy?!?! pomokin kummasteli seuraavana päivänä samaa ja vastasin, että tuolta omasta päästähän niitä... ;)
lapsilla oli oikein hauska päivä taas mummin luona ollut; retki ankkalammelle lienee kohokohta :)

tiistaina ja keskiviikkona oli taas treeni-illat; tunnin verran jumppaa toisen iltana ja ninan kanssa lenkki toisena. nyt juhannuksena olen pitänyt treenivapaata, mutta ensi viikolla taas jatkuu hommat...

viime viikolla tuli muuten se sinkkuelämää leffan soundtrack ja sitä oon kuunnellu kovasti :D hyvää musaa on levy täynnä!

ihanaa oli kun viime viikko oli juhannuksen vuoksi vajaa viikko! :) sopi mulle. töissä oli muutenkin tosi rauhallista ja leppoista koko viikon; 4-7 lasta joka päivä, noin 6 tuntisia työpäiviä, iltavuoroon myöhemmin ja aamusta aikasin kotiin :) nyt kun ensi viikon vielä jaksais jotenkin siellä touhuta niin sitten alkaa LOMA!! ja iisalmi kutsuu heti!! ihanaa! vaikka kyllä me viime viikolla duunikavereiden kanssa juteltiin, että nyt on ollu niin mukavaa ja leppoista tää työnteko oikeastaan koko vuoden, ettei oo sillee hirveetä "pakkopäästälomallejavähänäkkiä" oloo :)

juhannus meni meillä rauhallisesti, leppoisasti täällä kotosalla! oli oikein varsin mukava pidennetty viikonloppu; kyläiltiin appivanhempieni luona, käytiin lasten kanssa pyörälenkeillä, ella oppi ajamaan ihan itse ilman narustavetoa, leevi uskaltautui laskemaan puiston isosta kierreliukumäestä ja innostui asiasta hirmuisesti, grillattiin, käytiin vajaan kahden tunnin kävelyllä porvoossa sikosaaren luontopolulla, nautittiin siellä luonnon helmassa lintutornissa piknik eväät, paistettiin lättyjä kera hedelmien ja jätskin, katsottiin leffoja, mä virkkasin kukkia ja hurahdin siihen hommaan -> nyt valmiina jo 4 kukkarintakorua :D, käytiin juhannusajelulla kokkoja tiirailemassa ja naurettiin ihmisille jotka polkivat kaatosateessa, lapset leikkivät aamusta iltaan ulkona jos sää salli, valvottiin pitkään ja varsinkin ella nukkui aamulla myöhään... siis varsin onnistunut juhannus! ja kun kaikki olivat suht hyvällä tuulella suurimman osan ajasta niin... ihanaa!

tänään käytiin vielä jumbossa shoppailemassa; mä sain ihanan kukkamekon, ella kivan pikku lelun, leevi ja isi tietsikkapelit, kylppäriin löytyi uusi kiva suihkuverho ja myöhemmin mä kävin vielä lankaostoksilla ja nappasin viiden lankakerän lisäksi matkaan myös mahd. suuren virkkuukoukun ellalle - pääsee tyttökin pikku hiljaa harjoittelemaan, kun niin innolla haluaa oppia :) jumbossa törmättiin riikkaan ja muuhun perheeseen ja se oli ihana ylläri <3

juuri äsken tulin ninalta iltateeltä ja marttojen kokoontumisesta ;) naurettiin kun nina kaivoi ompelukoneen ja ompeili verhoja ja mä virkkaisn rintakoruja ;) tähän on nyt menty eikä kuulema ninan miehen mukaan tosta ole pitkästi matkaa vanhainkotiin :)

palailen taas ensi viikolla.

aurinkoa ystäväiseni!

Ei kommentteja: