5/18/2008

nyt tää kirjottas taas pitkästä aikaa :D

sunnuntai-iltaa tässä kotosalla ollaan lasten kanssa vietetty, janne on harkoissa. nyt oli sopiva väli tulla päivittelemään kuulumisia :)

kovasti on taas tapahtunut sitten viime kirjoittelun;
viime sunnuntain äitienpäivä meni ihanasta lämpimästä säästä nauttien; koko päivä oltiin ulkona ja se näkyi rusketusraidoissa illalla ;) mä sain muruilta lahjaksi Jamie Oliverin uuden kirjan; Jamien Kotona ja sitä olen nyt ihastellut :) aivan ihania kuvia, tietoa yrttien ja muiden kasvien kasvatuksesta, herkullisen näköisiä reseptejä... ella oli pikkukätösin istuttanut äidille köynnöskrassia ja askarrellut perhoskortin, leeviltä sain ihanan silhuetti kuvan pojasta itse koristellussa kehyksessä <3

ai niin lauantaina me nautittiin kertun äidin kanssa teehetkestä ilta-aurinkoisella terassillamme ja siirryimme sitten naapurin terassille kuohuviini ja siiderilasillisille :) oli mukavaa siinä rupatella ja katsella kun lapset leikkii :) sovittiin, että grillataan joskus kimpassa jommalla kummalla terassilla :)

liljalle lähetettiin alkuviikosta hieno "mummun ja ukin kalenteri 2008-2009" :) siinä oli joka kuukaudella muutama lasten kuva ja oikein kiva siitä sitten olikin tullut - hyvä lahjavinkki jatkossakin ;) lilja soitteli eilen ja kiitteli kovasti ihanasta lahjasta!

keskiviikon mä vietin jälleen peijaksessa. aamulla menin kyllä töihin ja vietettiin siellä metsäaamupäivää. sain lääkäriajan työterveyslääkärille vaille yhteentoista ja taksilla keskustaan taas hurautin. jalka on ollut vieläkin turpeessa. viikko sitten lauantaina se yksityisen lääkäri soitti mulle heti aamusta ja sanoi, että turvotus on normaalia ja jos ei meinaa mennä ohi tai särky nilkassa yltyy täytyy mennä taas lääkäriin.. no mua toi nilkassa oleva kipiä patti vaivasi niin paljon ja lisäksi vielä tuo kova turvotus (omat kengät ei menneet vieläkään jalkaan) ja keuhkojen ahdistava olo, joten päätin mennä sitten ke lääkäriin. lääkäri laittoi mut sit peijakseen nilkan ultraan ja keuhkojen röntgeniin, jotta pois suljettiin taas ne tulpat ja muut. verikokeita taas ottivat niissä jälleen kaikki ok, ultrassa ei näkynyt mitään ja keuhkotkin olivat puhtaat... sanoivat että taitaa mulla vaan olla niin ärtsy toi allergia nyt ja päälle ehkä vielä flunssa niin sitten se tekee tosi tukkoisen olon keuhkoihin. jalassa on sitten se pinnallinen laskimotukkotulehdus. mieli keveni kun kuuli ettei siis mitään sen vakavampaa :) burana taas jatkuu ja forten hölväys, ei liikaa istumista eikä seisomista.
oon jättänyt jälleen tällä viikolla jumpat väliin ja se alkaa jo aikastalailla harmittamaan ja kysyinkin sit lääkäriltä, että voinko jo jumppailla ja lenkkeillä?! varovasti täytyy aloitella, kevyesi ja sillee :) no jos nyt sit tänään aloittelis noilla telkkajumpilla :D ja varmaan ens viikolla lenkkikenkä mahtuu kunnolla jalkaan niin pääsee paanalle :)

posti toi viime viikolla unelma-kirjakerhosta kolme suloista Tilda-peltipurkkia ja nyt vielä odottelen virkkauohjekirjaani saapuvaksi :) ostin perjantaina prismasta "pieni lankakauppa" pokkarin ja tosi ihanalta kirjalta vaikuttaa. kertoo new yorkilaisesta pienestä lankakaupasta :) mää haaveilen.. janne yks ilta sanoi, että mennään sit new yorkissa katsomaan jenkkifutismatsia :D onkohan se nyt oikeesti lämpenemässä tuolle reissulle... ;)

lauantai päivän vietin sit vankilalla kevätmyyjäisissä tyhjentämässä lastenvaatevarastoja, kamalasti mulla olikin sitä myytävää!! lapset olivat mummun luona koko päivän ja kävivät välillä moikkaamassa mua markkinoilla. tiina oli myös lasten kanssa siellä myyntihommissa, mukavaa kun oli seuraa :)
muutamat tutut siinä pyörähtivät ja yksi aikasta omituinen herbalife myyjä; alkoi siinä ensin utelemaan missä asutaan, ollaanko töissä yms, antoi kortin jos tuotteiden jälleenmyynti kiinnostaa. otti mun numeron ylös ja noi että kun näyttäs noita kiloja jääneen lasten syntymän jälkeen niin heillä olis tosi hyvä tuote laihduttajille!! siis HALOO!! siinä sitten naureskelin että hah hah ja kaikkea on kyllä tullu kokeiltua, mutta en sit kehdannu ja tajunnu laukoo takaisin mitään :) onneksi mulla sentään on suht ok itsetunto ja oon suht tyytyväinen kroppaani, joten suurempia traumoja naikkosen kommentit eivät saaneet aikaan :) jälkeenpäin raivo alkoi kuitenkin nousta ja sapetti kun en siinä heti tajunnut laukoa naiselle muutamia faktoja; siis eihän se voi tuntemattomille ruveta yleisellä paikalla tuollalailla puhumaan! jos mulla olis vaikka joku syömishäiriö tai huono itsetunto/masennus, niin mitä tuollainen kommentti olis voinu saada aikaan!
meinaan tehdä naisesta valituksen suoraan herbalifelle ja kun nainen soittaa mulle alkuviikosta niin kerron tehneeni hänestä valituksen ja annan puhelimessa sellaista palautetta että oksat pois :D meinaan tehdä selväks, ettei nykypäivänä voi nuorille tytöille puhuu tuollalailla ja vaadin saada kunnon selvityksen siitä kuinka jatkossa huolehditaan siitä ettei jälleenmyyjät puhu tuollaisia!

no niin se siitä :) meikäläinen on kuitenkin tyytyväinen kroppaani kaikkine makkaroineni, kun tiedän että paljon olen saanut aikaan ja paljon saan vielä aikaan, ei stessiä ja ihme mömmöjä :) sain tosi kivasti tavaroita päivän aikana myytyä, satasen verran tuli rahaa ja tavaramäärä väheni puolella :) illalla käytiin jannen kaverin hääkekkereissä lapilan kartanolla ja seiskan aikaan oltiin jo lapsia kotiin vankilalta hakemassa. anoppi oli skyllä yöksikin ne ottanut, mutta mä en raaskinut... :)

tänään oltiin siis ellan temppukoulun päättäjäisissä taistelukoululla ja lapsilla oli tosi kivaa! lasten taitoja testattiin ja ella teki tosi reippaana ja leevikin pääsi kokeilemaan :) lapset saivat herkkuja ja mä nautin kahvista, janne otti kuvia.
iltapäivällä mä kävin ninan ja ellan kanssa koiramäen pajutallilla ihastelemassa ja keräämässä inspiksiä ;) ostin lasten hoitotädeille suloiset sammalsydämet ja kotiin ihanan työkalupakin näköisen puisen korin yrteille :) nautittiin kahvit ja pullat ihanassa kahvilassa. kesällä täytyy päästä uudelleen paremmalla ajalla näpräilemään :)

yrttejä olen kovasti yrittänyt kasvattaa.. raukat vaan kaipaa ulos kasvamaan! :/ kovin ovat vielä heiveröisiä ja pieniä. olen ostanut jo kasvaneiden sekaan siemeniäkin, jotta saisin jotakin henkiin, peukut pystyyn :) mummilta sain sen raparperin ja sen istutin takapihalle, jospa siitä sais omaa raparperia lasten herkkuun, kiisseliin :P lämpenis nuo ilmat nyt, että saisi nuo yrtit ulos ja pääsis vihdoin ostamaan kesäkukkia :D

nyt jumppa kutsuu ja sit pitäs vielä väri lykätä hiuksiin :) ai niin henkan ja maukan syyskuvasto on ollut kovassa selailussa viikon ajan ja huomenna on pakko ehtii soittaa tilaus :) aivan ihania juttuja siellä on syksyksi... ;)

Ei kommentteja: