3/30/2008

kevät koittaa!! :D

aamulla löhöilin rauhassa.. eihän sitä unta sitten riittänyt kuin puoli kymppiin :) on niin valoista ulkona aikaisin, että ei malta löhötä sängyssä pitkään ;) viimeistä "lomapäivää" viedään, pieni harmitus..


toisaalta on kyllä ihanaa palata taas normaaliin arkeen ja töihin, kun on välillä täällä kotosalla ollut pinna piukeella; lapset koetttelee hermoja välillä, hiukan juu.. :) onneksi on myös niitä hyviä hetkiä ja päiviä :) leevi kerää kolmea hymynaamaa (hyvä päivä=ei hillittömiä raivareita/lyömistä/potkimista, asiat keskustellaan=hymynaama) peliaikaansa varten eikä nyt ole kyllä oikein hymynaamoja herunut.. tai jos on jo muutama tullut niin raivarit ovat vähentäneet niitä taas.. saa nähdä milloin poika pääsee taas pelaamaan.. :) onneksi meillä kuitenkin tehdään muutakin kuin raivotaan ja kiukutaan; haleja ja suukkoja satelee ja tykätään kovasti <3

ella oli illalla niin suloinen; hän ikävöi satu sopasta niin kovasti! itki, että haluaa kutsua sadun kylään ja olis halunnu suukottaa ja halia konsertin päätteeksi :) käsi pystyssä piti suihkussa olla ettei nimmari kulu pois :) ihana pikku fani :)

leeviltä lähti neljäs hammas tässä yksi ilta ja poika on siitä niin ylpeä! hammaskeiju oli taas ripotellut tyynyn alle tähtösiään ja muutaman kolikon ;) tunnin verran me istuttiin leevin kanssa sylikkäin sen sängyssä, nitkuteltiin hammasta ja juteltiin siitä kuinka äitiltäkin lähti pienenä hampaita kesken kirjan lukemisen :) oli pojalla hauskaa :)

tänään aamupäivän siivoilin vielä ja puuhastelin aamujuttuja... välillä katselin t.i.l.a.a telkasta ja ihastelin tilda juttuja - tulis mun unelmakerhon kirjat jo ;) puolilta päivin lähdettiin anoppilaan syömään. mukava oli päästä valmiiseen pöytään, oli ihania salaatteja tarjolla! iltapäivällä mentiin lasten kanssa ninalle, kialle ja veetille kyläilemään, oli mukavaa :) suunniteltiin ninan kanssa reissua loviisan aitalle toukokuussa, piknikkori ja eväsherkut mukaan :) leluelämää-elokuvaa mentiin vielä sieltä sonja-mummolle katsomaan. kyläilyä siis koko päivä! mä sain sonjalla neulottua tunikaani melkoisen matkan, valmistuskohan se vielä täksi kevääksi ;)

illalla surffailun tässä ja ilokseni huomasin, että Jipulta tulee ensi viikolla uusi levy - se pitää mennä heti ostamaan, ehdottomasti!! ja keikka sillä on toukokuun alussa hesassa - sinne haluan :) Jipulla on niin koskettavat laulut, sanoitukset ja melodiat. ihana!

mukavaa ja ihanan keväistä alkavaa viikkoa kaikille! moi ja haliruttaus.

Ei kommentteja: