1/27/2008

sunnuntain terveiset!

tänään ulkoilimme koko perhe; lähdettiin savion kyläilyn jälkeen ulos aurinkoon :) oli aivan mahtava ilma! tehtiin kävelylenkki mutkan kautta lasten päiväkodin metsämörriretkipaikalle. lapset ihan innoissaan esittelivät paikkoja :) kyllä siellä metsässä taas mieli virkistyi ja ihan kun toisena ihmisenä olis taas kotiin tullut! että mä rakastan noita metsiä! :) lapsilla oli hauskaa kun äitee ei meinannut päästä kalliolta alas.. no mulla oli liukkaat huopikkaat jalassa.. jannen piti olla tukena ja turvata mun pyllymäki alastulo ;) ella vaan huutelee alhaalta "ei mitään hätää äiti, ei hätää!!" :D

olihan ihana aikamatka menneesseen, kun katseltiin ensin saviolla äiteen kanssa ja iltapäivällä vielä kotona dikarilta sitä pientä taloa preerialla, Niin Ihastuttava! äitin kanssa hihkuttiin koko ajan, että nyt tapahtuu sitä ja nyt tätä! miten ne tapahtumat on jääneet niin painuvasti mieliin, ja se musiikki ja alkutekstit ja lopputekstit.. se ihana niitty.. ihan hömppää, tiedän ;)

illalla meillä oli vähän kiukkuisia lapsosia.. huomaa, että kotona ei viikonloppuisin päikkäreitä nukuta, sitten välillä meno menee yli ja överiksi. lähdin lasten kanssa sonjalle iltakahveelle ja siellä lapset rauhoittuivat.
nyt ovat molemmat simahtaneet sänkyihin, kello on hiukan yli puoli kymppi.

mulla tässä ihanasti hiki virtaa ja suihkuun pitäs mennä.. jumppasin tossa ensin puolen tunnin lihasjumpan painoilla ja sen perään vedin 10 kilsan crossingtreenin, aikaani parantaen, jippii! ehkä voisin kohta pidentää matkaa hiukan..

nyt suihkuun ja sitten sohvalle gilmoren tyttöjä katsomaan! heippa ja ensi viikkoon! mulla kolme päivää töitä ja kaksi koulutusta, mukavaa! katselin että pääsiäisen 10 päivän lomakin lähenee, ihkuu! :)

Ei kommentteja: