1/08/2008

alkuviikon puuhia

taas se on kohta keskiviikko, tiistai iltaa tässä vietetään.. mitäs tässä on nyt sitten taas tapahtunut sitten viime kirjoittelun.. hhmm


sunnuntaina kyläiltiin ja loppiaisen kunniaksi viskattiin kuusi pihalle! taas se on yksi joulunaika ohitse.. kun kuusi lähti mä siivosin taas; imuroin, pyyhin pölyt.. nyt on hyvä kevään alkaa tulla ;) illalla oltiin duunikaverin kanssa lenkillä, n 1½ h taas painettiin tuulessa ja tuiskussa ja vaan muutaman kerran meinattiin lentää pyrstöillemme :)

eilen käytiin ellan kanssa illalla kaupoilla; mulle jäi vero modasta yksi ihana turkoosi neuletakki matkaan :) sehän jo huuteli mua jo lauantaina, mutta kun en tajunnu silloin.. autossa laulettiin molemmat kurkkutorvi suorana jenni vartiaista; ellakin takapenkillä "tämä ilta kävellään käsikädessä, ihmisten edessä, ne ei tiedä mitään ne ei kuulu tähän tarinaan..." :D kyseli kovasti yhden laulun sanoista ja käski laittaa kovemmalle :) illalla vietin rääkkivapaata ja katselin telkasta leffaa :)

päivällä leevi pelasi 6-8 vuotiaiden tietokonepeliä, pelipäivä kun oli, ja taas huomattiin jannen kanssa kuinka poika jo lukee melko hienosti :) on aivan hirmuisen kiinnostunut tuosta lukemisesta ja tuntuu että se kehittyy siinä koko ajan! eikä me olla mitenkään ihmeemmmin sitä edes opetettu, kun ei "sillä oikealla tavalla" uskalleta/osata opettaa, eikä olla myöskään tuputettu mitään, ihan omasta tahdostaan ja halustaan poika vaan lueskelee :) jannea huolettaa, että mitä se sitten koulussa tekee.. kiusaa tyttöjä tietty :)


tänään mulla oli aamuvuoro. töissä oli hulinaa ja hommaa, kun kaikki ovat nyt palanneet lomilta ja arki on alkanut.. huh! :) mä odotan innolla kuun lopussa alkavaa koulutusta, aiheena kasvatuskumppanuus, tuonne pääsivät vain harvat ja valitut ;) koulutupäiviä on kahdeksan kevään aikana ja sitten homma jatkuu sen jälkeenkin. mukavaa!

nyt illalla oltiin ellan kanssa anopin ja appiukon luona, kun pojat menivät painiin. ella askarteli mummun kanssa hienon perhosen ja tyttö oli siitä niin innoissaan :) mä rastittelin henkan ja maukan kuvastoa sitten kaikessa rauhassa ja laskeskelin että taas menee meikällä muutama satanen kevät/kesävaatteisiin.. hih! no voihan se olla että osa menee paluu postissa takaisin.. mutta aika kivoja juttuja sieltä löysin :) lapsillekin tilaan kasan vaatteita, mitähän ne sitten tulee maksamaan... no, janne näytti vihreää valoa, joten ei kun soittamaan :) ja kun nuo kasvavat niin vauhdilla, että joka kevät ja syksy on sama vaatetilausrumba käytävä, saa kaikki helposti yhdestä paikasta :)

äsken tulin mun vanhemmilta kuntopyörää polkemasta, 20 kilsaa :) poljin sen nyt 40 minuuttiin, kun ennen sama matka on taittunut 45-52 minuutttiin :D eli kuntoko kasvaa?!? eikä millään olis viitsinyt tuohon 20 kilsaan jättää, mutta pakko oli rientää takaisin kotiin.. molemmat lapset jäivät tänne hereille ja ella soitteli sitten perään itkien :( janne kysy just, että mitä olin tytölle puhelimessa sanonut, kun se oli heti sen jälkeen rauhoittunut, niellyt itkunsa ja sanonaut isille "oon nyt tässä, mene pois" ja nukahtanut :) äitin maagiset sanat... :) leevi tuolla vieläkin huutelee ja kello on jo kymmenen... se oli niin poikki painin jälkeen ja nyt on ihan virkee, tosi kiva..

Ei kommentteja: