1/22/2008

alkuviikon kuulumisia taas piipahdan kertomaan :)

maanantaina meillä oli töissä ryhmän työilta; siivoiltiin kaappeja ja parannettiin oppimisympäristöä :) oikein mukavasti saatiin hommia tehtyä ja hyvillä mielin lähdettiin kotiin. kotona jumppasin keskivartalon haasteellisen jumpan 30 min ja sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta alkoi jumpan jälkeen närästämään ja polte vaan koveni ylämahassa koko ajan.. suihkun jälkeen menin vessaan ja hetken vielä kärvisteltyäni rykäsin molemmista päistä :( oi, oi ja yöks! koko yö meni siinä siten heräillessä ja oloa tutkiskellessa. aamulla kuitenkin olo oli hyvä, joten lähdin töihin :) taisi olla totaalityhjennys tai tosi pika ykäkyläily... duunikaverin kanssa naurettiin että mun puhdistuskuuri toimii :)

tiistaina illalla oli leevin paini ja poika lähti oikein hyvällä tuulella harjoiteuksiin isin kanssa. leevi oli aivan innoissaan kun kuuli aloittelijoiden kisoista hämeenlinnassa lauantaina ja isi ilmoitti pojan sitten sinne :)
ella oli reilun tunnin naapurissa kertun luona leikkimässä ja meikä veti taas 10 kilsaa tolla crossingilla, taas paloi n 1000 kal ja olo oli aivan mahtava vaikka hiki virtasi taas aivan mielettömästi!! toi on kyllä sairaan tehokas vekotin :D tuntuu niin joka paikassa! töissäkin monella on tuo laite ja yhdessä sen tehoja ihmetellään :) vielä ton crossingin jälkeen hain ellan ja me yhdessä jumpattiin se haastellinen keskivartalojumppa puolituntinen siihen päälle :D oikein tehoilta :)
soittelin myös henkalle ja maukalle ja tilasin lisää vaatteita itselleni :) oli niin kivoja nuo vaatteet mitä viimeksi tilasin, että halusin vielä lisää ja muutaman uuden :) osa meni kyllä tilatuista palautukseen mutta suurin osa oli hyviä! lasten vaatteet tilaankin sitten helmikuun alussa.
oli muuten posti tuonut mulle synttärikortin ja "pienen" yllätyksen siellä välissä iisalmesta lilja mummulta ja helge ukilta, täytyy soittaa ja kiittää <3

eilinen keskiviikkoilta meni ihan kotosalla; janne oli harkoissa ja mä puuhastelin täällä kotona lasten kanssa. oli posti tuonut aku ankan kansioita ja saatiin lasten kanssa leevin lehdet järjestykseen, tein pyykkihommia, yms.. janne kun tuli kotiin niin mä lähdin prismaan ruokaostoksille; piti vähän varalle ostaa jotakin kahvileipää jos vaikka joku eksyy lauantaina kahveille ;) ellalle löysin ihanan prinsessa jumppapuvun tyllihelmalla :) samalla kävin ahjon postista hakemassa kirjapaketin; tilasin joku aika sitten "pienet päivähoidossa" ammattikirjallisuutta ;) - toi on tosi hyvä kirja ja hyvä että se on itsellä niin voi aina aika ajoin palata siihen, siihen tulevaan koulutukseenkin tuo on hyvä, katsoin että käsiteltiin samoja asioita.

tänään se talvi sitten vihdoin vissiin tulee :) hirvee myräkkä ulkona! tehtiin tossa äsken lasten kanssa lumihommia tuossa ulkona; mä raivasin tarssin rappusilta lumet ja tehtiin sitten yhdessä pieni lumiukko ja lumipupu.
nyt tässä odotellaan isukkia kotiin. mä lähden puoli kuuden aikaan hakemaan duunikaveria ja me suunnataan sinne Tehokiinteytykseen saviolle :D saa nähdä kauan meillä siihen matkaan menee... täytyy käydä samalla kaupasta hakemassa huomiseksi töihin jotain kahvipöytään :)
tosi ihanaa lähteä sinne kiinteytykseen, mukavaa kun tulee vaihtelua treeneihin, ettei aina samaa vaan :) pysyy mielenkiinto ja motivaatio korkealla :)

nyt taidan mennä rouskuttaa muutamat varsisellerit ;) tulen sitten kommentoimaan rääkin jälkeen tunnelmia :)

Ei kommentteja: