12/13/2007

viikonloppu lähestyy :)

jep, se olis taas torstai :) mukavaa! viikko onkin hurahtanut siivoillessa ja joulupuuhissa, yllätys, yllätys :) töissä ollaan järkätty huomisia nasujen joulujuhlia ja treenattu kovasti. tiistaina mulla oli tosiaan siivousilta; heti kotiin päästyäni otin kuitenkin voimia antavat pikku tirsat, sitten imurin varteen, lattioiden moppaus ja luuttuaminen, pölyt.. koko iltahan siinä sitten meni huhkiessa ja välillä lapsia paimentaessa. eilen jatkoin vielä siivousta vessojen parissa.. haluaisikohan joku tulla tekemään meille viikkosiivouksen?!? jos vaikka joululahjaksi vuoden viikkosiivot?!?! vapaaehtoisia? ei vaan, jollain tasolla mä nautin tosta huhkimisesta; hullu? ehkä :) mutta mä viihdyn siistissä kodissa! :) ja sitten siistiä kotia on ihana sisustaa ja laittaa :)
eilen lakkasin myös noita joululahjaksi meneviä koruja ja nekin alkaa olemaan kohta paketoitavissa. muutamat pizzatkin väänsin eilen illasta, kun tänään oltiin menossa nyyttäreille lasten kanssa.. mummolla kävin yömyöhään sovittamassa liivimekkoa ja pian se on valmis. touhua on siis riittänyt, kuten tavallista :)

tänään töissä oli ihana ylläri! pomo oli käynyt sisustusliike Sia´n tukussa ja tuonut sieltä tavaraa osastoille; ihania tonttuja ja muuta. se oli tuonut myös henkilökunnalle tavaraa myyntiin ja mä ostin sieltä kaksi ihanaa Sia´n kynttilänjalkaa ja aivan ihanan Sia´n viinipullotelineen (oliskohan ollu 8-10 pullolle) kaikki yhteensä 20 EUROO!!! siis liikkeestä ostettuna varmaan satasen pintaan! :D

tänään mentiin lasten kanssa töistä suoraan sadulle "vauvavoimaa ryhmän nyyttäreiden" :) meitä on neljä äiteetä jotka ovat pitäneet yhteyttä sieltä ekojen lasten synnytysvalmennuksesta lähtien ja nähdään kimpalla jonkun luona 1-2 kertaa vuodessa, ninan kanssahan me treffaillaan alvariinsa :D porukka on kasvanut yhteensä yhdeksään lapseen ja vauhti ja meteli treffeillä on kasvanut :) ei siinä paljon pöydässä mitään toisen jutustelusta kuullut kun lapsilla on vieressä olkkarissa orkesteri :) kivaa oli silti ja nyt sovittiin että keväällä vaan mammat lähtee johonkin viihteelle nelistään ja lapset jää kotio :)
sadulta mä heitin lapset kotiin ja lähdin ite vielä prismaan ostamaan läjän öljykynttilöitä terassin ulkolyhtyihin ja miialle pienen lyhdyn synttärilahjaksi. lauantai-iltana pitäs ehtiä piipahtaa kemuissa.. on vaan niin kovin tuota joulupuuhaa, että tosi ranskalaiseksi visiitiksi jäänee, kun hinkuan kotiin näpräämään :)

nyt taas hommat kutsuu, pyykkikone ja tiskari laulaa ja huomisia joulujuhlavaatteita täytyy katsella. tonttu oli muuten tänä aamuna tuonut lapsille joulukalenteriin mauri kunnaksen ihanan suomalaisen tonttukirjan :) siinä riittää iltalukemista pitkäksi aikaa!

p.s vintiltä on nyt metsästetty kaksi hiirtä.. toivottavasti ei enempää..

Ei kommentteja: