12/18/2007

tiistain tonttuilut :)

viime yökin meni risaiseksi :( ellan olo oli huono ja se huuteli vähä väliä, viekkuun ei kuitenkaan halunnut, joten mä pompin.. ja pompin.. ja pompin.. aamuyöstä leevi kipusi viekkuun ja puoli kuusi soi kello.. huoh!


leevi jaksoi tosi reippaasti nousta seiskan aikaan ja oli tosi innoissaan lähdössä kanssani sinne joulujuhliin. vaille kasi oltiin päiväkodilla. juhlat meni hienosti; ensin puuroteltiin ja sitten oli esityksen vuoro. leevi oli niin suloinen pikku karhuna Rukkanen -esityksessä :) kaikki meni nauhalle, joten isi ja ellakin saivat nähdä miten kemut meni :) ysin aikaan lähdettiin kotiin. isi ja ella nukkuivat vielä ja leevi istuutui tietokoneen ääreen pelaamaan :) mä palasin töihin.

sinne pomo oli tuonut kaikkien tilaamat Sia´n tuotteet :) mä ostin vielä kynttilänjalkojen ja viinipullotelineiden lisäksi ihanan jaloillaan seisovan tonttutytön, 7 e, oikea hinta 20 e :D toisen viinipullotelineen vien mun vanhemmille "onnea rempattuun uuteen kotiin" -lahjaksi jouluna :) töissä oli rento päivä; kuusi lasta iltapäivästä ja huomenna vielä vähemmän luultavasti :) mukavaa näin joulun alla :)


kotona olin neljän jälkeen. työnsin kaikki ostamani kamat pk:n kaksostenrattailla kotiin ja laittelin jutut heti paikoilleen :) kaksi viinipulloakin löytyi telineeseen ;) lapset olivat kovasti pipeinä, leevi nukkui juuri kolmen tunnin unet ja ella pötkötteli sohvalla silmät vetisteän, nenä valuen ja hengitys krohisten :( leevillä oli noussut päivällä taas 39 kuume vaikka aamulla oli niin pirteä poika.. torstaina janne pyydettiin töihin, joten jos, ja melko varmasti kun, lapset ovat vielä silloin puolikuntoisia niin mä jään sit kotiin ja aloitan joululomani ja jo päivää aikaisemmin.. harmillista, juuri kun meillä olis töissä ollut aikuisilla ihana jouluateria... :)

otin sohvalla pikku tirsat, vähän oli unevelkaa noista risoista öistä.. sitten jaksoikin taas puuhastella; järkkäsin vähän eteisen kaappeja, tiski ja pyykkihommat on loppumaton urakka.. loppuillan käärin sukulaisten joululahjoja sellofaaneihin, siinä menikin useampi tunti, mutta nyt on kaikki lahjat paketoitu!! huih! :) posti toi kaksi lasten sisaruskuvaa juuri sopivasti, joten nekin pääsivät mummoille pakettiin :) ai niin, vielähän mulla tosiaan on aatolle kaksi pakettia paketoitavaa; mun vanhempien ja anopin ja appiukon paketit voi paketoida vasta aattona, niissä kun on jääkaappikamaa.. no kunhan muistaa siinä aattoaamun hulinassa :) pitäs joku ilta tässä heittää tonttuilukierros noiden pakettipussukoiden kanssa.. ;)

lapsilla oli illalla ennen nukkumaan menoa molemmilla vähän vajaa 38 kuumetta :( ella on niin kovin räkäinen..

Ei kommentteja: