11/09/2007

viikko hurahti vauhdilla, perjantaita viedään :)

Kylläpäs aika taas rientää.. on ollut kaikki illat niin touhukkaita etten ole joutanut kirjoittelemaan :) yskä alkaa vihdoin hellittämään ja ens viikolla on pakko päästä taas kuntoilun pariin, kroppa huutaa!! lapset ovat vihdoin ihan terveitä, menoa ja vauhtia on riittänyt :)

töissä ollana valmistettu isänpäiväjuttuja ja lapsetkin ovat tänne kotiin kantaneet ihania yllätyksiä :) meillä päiväkodilla isät pääsivät tiistaina ja keskiviikkona askartelemaan lapsilleen savesta yllätysjuttua joulukalenteriin ja jannekin kävi siellä muovailemassa :) piti heti ennen töistä lähtöä käydä katsomassa millaiset tuli, hienot! :) leevin ja ellan lahjat ukeille ja isille ovat vielä vaiheessa, huomenna täytyy ahkeroida! helgen paketin vein alkuviikosta postiin, jotta ehtii varmasti ajoissa iisalmeen :)

nyt teen tässä lähtöä duunikavereideni (oman ryhmän) kanssa keskustaan viihteelle :) mennään ensin syömään ja sitten johonkin istumaan ja jutskaamaan :) lapset täytyy nyt viedä suihkuun ja iltapalalle, jotta ovat ysiltä unten mailla, kun mun kyyti saapuu.. varmasti taas hulvattoman hauska ilta tiedossa, ainakin työpäivän perusteella ;)
eilen illalla sytitin kynttilän pihalle apein mielin. maailman julmuus ja kylmyys herätti taas miettimään ihmisen ja elämän haavoittuvuutta.. sydäntä puristaa jo aika jolloin lapset lähtevät "irtautumaan kodista", mitä tämä maailma on silloin..

Ei kommentteja: