11/29/2007

eilisen keikan kuulumiset, kotona ella pipinä ja mulla touhukas kotipäivä :)

ensin kuulumiset eiliseltä. lyhyt työpäivä oli, kun livistin jo kahden aikaa vaikka päivä olis päättyny neljältä.. :) janne soitteli sit juuri kun olin lähdössä, että ella on vajaa 39 kuumeessa
:( mä menin kotiin ja pojat lähtivät kauppaan. kävin suihkussa, vaihdoin vaatteet ja siistiydyin, hoivasin ellaa ja laitoin ruokaa.

neljän jälkeen lähdin hannaa hakemaan ja fiiliksissä oltiin. jännitti vähän. junalla mentiin hesaan ja sieltä taksilla lauttasaareen NRJ:n studiolle. siellä sitten ensin palloiltiin, katseltiin tuote-esittelyjuttuja, hörpittiin limua ja kuunneltiin musaa :) siellä oli viitisenkymmentä lipun voittanutta ja Jenni Vartiaisen NRJ:n live keikka alkoi seiskan jälkeen :) ensin jenni lauloi pari biisiä vaan siellä oleville ja sit alkoi suora radiolähetys, huih! keikka oli tosi hyvä! suoran loputtua lauloi vielä yhden biisin "vain meille" ja kun yleisö pyysi niin kovasti lisää niin saimme extempore vedetys rokki version biisistä "ihmisten edessä", oli hyvä veto tosta noin vaan :D keikan jälkeen jenni jakoi nimmareita. me kun haluttiin hannan kanssa nimmarit levyihimme niin jenni haki ja etsi käsiinsä valkoisen tussin ja nyt kansissa komeilee hienot tekstit. kuviakin napattiin. kun ei ollu mihinkään kiire niin jäätiin vielä hengailee ja odoteltiin, että nimmarijono hävisi. hannalla oli Krissen ystiskirja ja se rohkaisi mielensä ja meni kirjan kanssa kysymään josko jenni siihen rustailis :) ja kirjoittelihan se, mietti vaan kovasti mitä uskaltas vastata.. ei olis kiva olla julkkis :)
ilta oli tosi onnistunut, keikka hyvä ja toistekin vois mennä ja junamatka menikin sitten väsymyksestä ihan nauruksi :) ja kun saatiin vielä meikkejä ja ihonhoitotuotteita lahjaksi niin avot :) kotona lapset olivat nukkumassa.

aamulla herättiin lasten kanssa kasin jälkeen, no taisi olla lähempänä ysiä :) mä petailin sängyt ja tein pyykkihommia, lapset lähtivät leikkeihin. ella oli suht pirteä ja välillä piti toppuutella ettei riehu liikaa.. aamutouhujen jälkeen nostelin takapihalta tuolit ja pöydän etupihan terassille ja laittelin siihen sydänkepin ja lyhdyn. vielä kun sain muutaman lyhdyn siihen lisää ja ne kesäkalusteet vietyä pressun alle takapihalle niin olis hyvä.
sitten ruvettiin lasten kanssa askartelemaan joulukortteja; leevi kirjoitteli ja piirteli tontut ja ella liimasi timanttisydämiä ;) joululaulut soi ja lapset tykkäsivät kun laitettiin tonttulakitkin päähän :) kun kortteja oli tehty vinopino lapset menivät yläkertaan ja mä aloin imuroimaan. imuroin koko kämpän. sit pieni ruoka- ja lepotauko ja sit keittiön siivous ja pölyjen pyyhintä. ruokaakin tein siinä samalla ja laitoin anopin tekemän liivin huovuttumaan pesukoneeseen. kiva tuli taas :) ellalla kuume nousi iltapäivällä 39.5 ja tyttö otti pienet tirsat. saa nähä kuinka huomisten joulujuhlien käy ja keijutanssin.. jos tyttö on yhtään tolpillaan aamulla ja jaksaa lähteä niin mennään koko perhe sinne juhliin ja niiden jälkeen isi lähtee ellan kanssa kotiin potemaan. leevi jää jouluiselle lauluhetkelle ja joulupuurolle ja mä heitän se puolilta päivin perhospuistoon ja isi katsoo terassilla, että se pääsee kotiin ja mä meen takas töihin..

neljän jälkeen lähdettiin leevin kanssa shoppailemaan joulukuusen koristeita :) meillä on aina ollu punainen tai hopeinen kuusi ja nyt halusin vaihtaa väriä - ruskeeta ja kultaa :) leevi valitsi mun kanssa palloja ja köynnöstä ja oli valintoihin sit tyytyväinen :) ostettiin vielä leeville ja ellalle sakset ja kummallekin omat liimapuikot. pääsevät sit kunnolla askartelemaan! kepa soittelikin sit juuri sopivasti ja mentiin sinne hakemaan ellan keijumekot ja mummi omepili mun liiviin hakasen.. ranskalainen visiitti oli taas.. sieltä paineltiin prismaan ostamaan ellalle sukkikset ja sit sonjalle iltakahveelle. siellä kynttilän valossa kahviteltiin. seiskan jälkeen lähdettiin kotiin. täällä ella ja isi olivat sohvalla viltin alla lämmittelemässä ja isi oli ainakin ottanut tirsat :) soviteltiin puku, sit mä käytin ella suihkussa ja tytt meni takaisin vällyn alle, laitoin omenaa ja kuumaa mehua, leevillekin iltapalaa. sit siivosin vessat. ella oli nukahtanut sohvalle, janne kävi antamassa sille vielä lääkettä ja kantoi simahtaneen tytön yläkertaan. mä luin iltasadun ja tyttö nukahti heti uudelleen.
leevi kuunteli joululauluja omassa huoneessaan ja kävi sen jälkeen nukkumaan. sekin simahti kuin saunalyhty. mä kun sain vessat kuntoon ja pyykkihommat tehtyä, pyyhin vielä uudella sinimopillani lattiat ja kuinka sieltä vieläkin irtosi pölyä vaikka aamulla imuroin.. huih!

nyt kello on puoli yksitoista ja suihkuun pitsä mennä. mukava olo kun sain kodin puhtaaksi ja paljon muitakin hommia tehtyä :D nyt on mukava aloittaa viikonloppua! huomenna on mun duunikaverilla pikkujoulut ja hauska ilta tiedossa varmasti :) se tava sakki koolla ja naurua riittää! glökiä, syötävää, kynttilöitä, kiva seura - just sopivat pikkujoulut mun makuun :)

lauantaina mennään varmaan kaupoille ja savion koulun myyjäisiin, kyläillään ja sit meinasin lasten kanssa huovuttaa joulukuuseen lisää koristeita, ruskeita sydämiä :) aattelin kyllä että tänä vuonna kuusesta löytyy myös pipareita ;) niitä taidetaan leipoa lasten kanssa viikon päästä kun on pieni loma ja vietetään omia pikkujoulua :) joulukorttejakin tehdään vielä lisää, ne täytyy saada nyt viikonloppuna tehtyä kaikki...
sunnuntaina lapset menee heti aamusta vankilalle anopin tykö hoitoon koko päiväksi! :) mä lähden ysin-kympin aikaan ajamaan hämeenlinnaan metsänkylän navetalle :D siellä on leivintuvan kahvilan vanhanajan joulumarkkinat, ihanaa! :) voi tätä joulun tunnelmaa...

p.s leevi tuli eilen vessasta ja ihmetteli siinä housut nilkoissa, että "mikä tämä täällä pippelin alla roikkuu" :) oli siinä naurussa pitelemistä.. voi toista :)

Ei kommentteja: