10/29/2007

maanantaiko? ihan sunnuntai fiilis ;)

huih, kyllä toi kahden viikon rääkki-lepo tuntui hiukan kropassa, kun äsken huhkin tuolla tehokiinteytyksessä :) mutta kyllä oli ihanaa ja tuntu myös tod. mukavalta kun kotiin tultuani sain vetää kalenteriin ison ympyrän, että treenattu on! :)

mitäs tästä päivästä.. no vikaa lomapäivää tästä huimasta neljän päivän lomasta vieteltiin kyläillen ja vähän kaupoissa käyden :) aamulla nukkua tuhistiin ysiin, tai leevi kyllä heräili jo seiskan aikaan, mutta katseli lastenohjelmat ja antoi muiden nukkua. aamutouhujen jälkeen nappasin lapset ja lähdettiin lasten kanssa lindexille. mun piti käydä tsekkaamassa syksyn tuulet, mitään en kyllä ostanut, ihme :) tarjoustalosta kävin ostamassa kauneusrasvoja, finnijuttuja ja muita tuikihyödyllisiä hömpötyksiä - sairaan kallista :) leevi löyti vihdoin hammaskeiju+viikkoraha -rahoillaan sellaisen legon jota se ei vielä omista ja oli siitä hirmu tyytyväinen! aamulla me tehtiin sille lista kotihommista ja niistä maksettavista liksoista :) se niin tärkeänä tutkiskeli listaansa jääkaapin ovessa ;) sonja-mummoa käytiin taas moikkaamassa, niin kun joka päivä nyt lomalla.

leevillä oli niin hinku päästä isin kanssa legorakennushommiin, jotta heitettiin poika kotiin ja jatkettiin ellan kanssa matkaa jäkeen prismaan. kierreltiin vaatekaupat ja ellalla oli erihauskaa kun mallinukeilta puuttui päät, hupinsa kullakin ;) mä ostin prismasta säkkitolkulla tuikkukynttilöitä! niitä kun on nyt tullu polteltua joka ilta kymmenittäin.. mukaan nappasin myös huopanen-lankoja muutamat rullat, vihreetä ja ruskeeta - aattelin anopille viedä taas vähän iltapuhdetta, jos sellaiset lyhyet liivit mulle niistä värkkäis :) sitten kun ne laittaa koneeseen niin ne huopuu huovutetuiksi liiveiksi, kätsyy! just äkkäsin, että mullahan on ens sunnuntaina huovutuksen jatko, taas :) ihanaa! pikku laukun aattelin että jos sais väsättyä...

kotona syötiin. lapsilla oli tosi kivat leikit yläkerrasssa; eilen aamulla askerreltiin leevin kanssa sille avaruushattu ja kaukoputket pahvillatikosta ja kartongista ja ellalla tuollaiset olikin jo entuudestaan, päiväkodissa kun sellaiset on tyttö tehny. niillä sitten leikkivät jotain ulkoavaruudenotuksia :) viiden jälkeen lähdettiin vankillalle lankoja viemään. marjan kanssa etsittiin netistä ohjeet liiville, kätevää tää nykyaika! ja nyt vaan anoppi laittaa puikot heilumaan ;) ella helpotti mummun touhuja vetämällä yhdestä tekeleestä puikot pois, taisi tyttöä hiukan hävettää kun piiloutui mun selän taakse mummun tullessa paikalle :) mutta ei mummu vihainen ollu. mummu sanoi, että taitaa aika tytteli tuosta pikkuneidistä tulla, oli taas niin kova vauhti päällä :)

kotona vauhdilla lapset suihkun kautta iltapalalle ja itse valmistauduin jumppaan..

nyt ella yskii tuolla sängyssä keuhkonsa pihalle, menen antamaan vettä.. sitten suihkuun, hiki virtaa :)

p.s huomasithan lisäämäni kuvat alempana!

Ei kommentteja: