11/01/2007

kello viiden ajatukset torstaiaamuna..

voiko tähän aikaan aamusta hirveesti ajatuksia olla.. :) teekupponen tuossa viekussa yritän availla silmiä..
neljsäs hääpäivä <3 hirveen nopeasti aika menee.. tuskin mitään kummoista ohjelmassa kuitenkaan tänään, siivousta tiedossa, kun töistä kotiudutaan. tosi romanttista :)

kurkussa kumma köntti ja eilisen 1.5 h lenkin jäljiltä paikat tukossa :) duunikaverin kanssa vedettiin mun norm. lenkki ja sellaista vauhtia mentiin, että mulla oli illalla jo sellainen olo, että toinen kinttu revähti matkalle :) ai, ai! mutta oli kyllä ihanaa painaa muutaman viikon tauon jälkeen!!

tapahtuikohan eilen kummia.. no ella ainakin oli päiväkodissa itkuinen :( jäi aamulla itkemään, hetken päästä nähtiin ovella ja juoksi syliin ja sanoi, että on ikävä äiti <3 päikkäreiltä herätessään tuli unenpöpperössä luokseni ikävää valitellen... silmät on jo paremmat. pelkäsin eilen, että täytyy soittaa lääkärille ja pyytää vielä kolmas lääke, mutta ainakin eilen vaikutti paremmalta.
leevin kanssa aamulla huomattiin, että nyt ikenistä pilkoittaa hampaan alku ja taas piti heti isille soittaa :) niin pieni asia, kuitenkin niin suuri!

töissä oli ihana kuulla kuinka duunikaverit kaipasivat mua töihin, kun olin sairastamassa ja lomalla :) tulipa mukava fiilis!

nyt täytyy tästä nousta ja aloittaa tämä torstai päivä, muuten simahdan tähän.. illalla ehkä lisää.

Ei kommentteja: