9/11/2007

tiistaina touhuttiin taas..

aamulla herätys soi samaan aikaan jannen kanssa, kuuden jälkeen heti. ylös ja puuhiin, pimeessä vessassa piti peseytyä, kun niin kovin valot häikäsivät - olis vielä hiukan unettanut :) laittauduin ja pukeuduin, söin rauhassa aamupalaa. lapset heräsivät seiskan jälkeen ja katselivat siinä lastenohjelmia ja sitten aamupalaa napaan. ennen päiväkodille lähtöä mä imuroin koko huushollin.. vaille ysi oltiin jo lähdössä ja hyvissä ajoin päiväkodilla, hyvä niin kun leevillä oli kannelmuskari tänään :) poika niin innoissaan aina on sinne menossa, toivottavasti into säilyy ja joulun aikaan kuullaan jotain ihanaa muutama sävel :)

työpäivä meni vauhdilla; palaveria oli ja puheissa eilinen vanhempainilta, josta kiitoksena pomo oli tuonut suklaalevyjä kahville :P kun tulin palaverista leevi oli unen pöpperössä pukemassa päikkäreiden jälkeen vaatteitaan päälleen.. mä sitten siihen viekkuun istuudun, jutskataan, halitellaan ja suukotellaan, autan poikaa vaatteissa.. ihanaa! ella tuli eilen nasujen ovelle ja kysy mun duunikaverilta saako se tulla silittämään äitiä ja saihan se tietty <3

janne haki lapset neljän jälkeen ja mä pääsin viideltä töistä. olivat kotona jo syöneet. mä laitoin leevin valmiiksi painia varten ja siistin hiukan jälkiä keittiöstä :) pojat lähti ensin ja me tytöt sitten heti perään. mentiin ensin ellan kanssa lindexille :) mä löysin itselleni alerekistä kivan ruskean liivin ja nappasin sen matkaan tietty ;) ostin myös sukkia itselleni ja lapsille läjäpäin alkkareita, ella valitsi prinsessa ja kimalle pikkareita aivan innoissaan :D

lindexiltä mentiin sonja-mummolle iltakahveelle. sonja kyseli sisustusvinkkejä meikäläiseltä :) ella hassutteli karin kanssa ja naurua räkätystä riitti :D puoli kaisn jälkeen oli pakko lähteä vaikka kauemminkin olis voinu istuu. prismasta käytiin vielä hakemassa leeville painiin tossut, ellalle pk:iin isommat tossut, penan lahja ja mulle hiusjuttuja.. sitten vauhdilla kotiin. ella oli tosi kiltisti ja niin iso tyttö koko reissun. ihana olla välillä ihan kahdestaan tyttöjen kesken!

kotona suihkuun ja sitten isi ja leevikin tulivat. leevi oli käynyt ostamassa liljan ja helgen lähettämillä rahoilla nalle puhin esikoulu -tietsikkapelin ja oli niin ylpee kun rahaa oli vielä jäänyt muuhunkin :) sitten oli kovasti kerrottavaa painistakin! vähän oli poika taas ollut suruissaan, kun ei ollut kehdannut ujouttaan tehdä lähempää tuttavuutta toisten poikien kanssa ja oli sit muutamna juttu siksi jäänyt tekemättä.. näytti kuitenkin kuinka hienosti kuperkeikka sujuu ja sitten tänään harjoiteltiin uutta juttuja; kuperkeikka - silta - takaisin kuperkeikka samaan suuntaa, hui! näytti hurjalta ja hiukan isin apua vielä tarvittiin :) mutta kehuja sateli :)

suihkujen ja iltapalan jälkeen leikkivät vielä hiukan ja kello läheni puolta kymppiä kun olivat vasta sängyissään.. mä menin sitä sitten pyykkihommiin ja siivosin vaatekaappini.. se aina jotenkin räjähtää :) sitten olikin alkkareiden nimikointia ja huomisen vaatteiden järkkäämistä ja uimavehkeiden valmiiksi laittoa :) me mennään päiväkodilta suoraan maikku mummia hakemaan saviolta ja painutaan nelistään uimahalliin polskuttelemaan, tosi kivaa! :D lapset olivat aivan täpinöissään kun kuulivat!!

nyt kello on taas yli ykstoista ja mä tässä vielä näpyttelen vaikka herätys on alle kuuden tunnin päästä.. voi käääk! pakko painua petiin jannen perässä.. huomiseen!

Ei kommentteja: