9/20/2007

hei vaan :)

just tulin suihkusta ja aattelin istahtaa tähän koneelle hetkeksi.. janne katsoo lostia, mutta on niin jännä etten mä voi katsomalla katsoo :) menee yöunet.. lapset nukkuu, kiltisti menivät vaikka ilta onkin ollut melko pirteä eikä kiukuilta ole vältytty :)

töissä oli hommaa; oltiin oikein tehokkaita ja saatiin palaverissakin ryhmän juttuja tosi paljon ideoitua ja päivän aikana tehtyäkin :) mä väsäsin ryhmämme vasupuun seinälle ja hienolta näyttää :) mukava kun hommat sujuu ja meininkiä löytyy :)

duunista menin lasten kanssa mazdalla suoraan vankilalle, anopin synttärikahveille, pizzaakin oli tarjolla. kysäsin autoa vielä lauantaihin saakka lainaan ja marja sanoi että siitä vaan, ei he sitä kuitenkaan käytä :) täytyy alkuviikosta vaikka palauttaa taas hetkeksi :) oli se niin ihkuu kun olis oma kauppakassi... ;)

seiskan aikaan tultiin kiukkuisten lasten kanssa kotiin ja kyllä äänijänteitä taas koeteltiin... huh! ja meikä meni vahingossa avaamaan naapurin rouvan henkan ja maukan kirjeen, tilijuttuja piti sisällään ja nyt olen miettinyt sopivaa lähestymistapaa, jotta nainen saa omansa.. vienkö vaan postilaatikkoon vai menenkö rohkeasti ovelle revityn kuoren kanssa...?

essin kanssa soiteltiin ja jutskattiin lauantain hesa-illasta :) mitä päälle ja sillee ;) ihanaa lähteä hesaan syömään, lapset menee saviolle yökylään, joten hyvillä mielin voi olla myöhään :) jannekin on jo la aamusta lähtien kaverinsa polttareissa enkä tiiä monelta sieltä kotiutuu, joten mulla ei oo tod. hoppu kotiin :) viiden jälkeen junalla mennään, pöytävaraus on kuudeksi. kahdelta olis perhetutun 18 vee synttärit tikkurilassa, mutta saa nähdä ehdinkö lasten kanssa sinne, täytynee katsella.

pyykkikone laulaa vielä ja pitää saada sieltä vaatteita huomiseksi. kello on kymppi ja mulla on sinkut nauhalla, taidan mennä katsoo, BB ei jaksa enää kiinnostaa.

Ei kommentteja: