7/10/2007

pakkailua pinna kireenä :/

aamulla heräsin kellon soittoon kasilta. menin aamuhommiin kaikessa rauhassa ja keitin kahvit. menin sitten terassille kahvittelemaan ja soittamaan ninalle. oli ihanan rauhallista ja hiljaista! :) kahvin jälkeen tein lohisalaattia mulle ja suskille. sitten oli vuorossa imurointi ja nopea pölyjen pyyhintä. jannekin oli noussut.

kahdeltatoista lähdettiin jannen kanssa prismaan ostamaan sille ruokaa muutamaksi päiväksi. me kun lasten kanssa lähdetään huomenna varkauteen mökille ja janne jää yksi kotiin, kuinkahan se pärjää :) ostettiin myös lapsille puuhakirjat reissulle. leeville ei vaan hirveesti voi lukemista antaa ettei tule oksu autoon...
puoli yhdeltä oltiin vankilalla ja siellä olivat jo ovella vastassa :) syötiin pikaisesti ja mentiin ulos keräämään punaisia viinimarjoja. lapset tykkää niistä tosi paljon! leevi sanoi, että mun täytyy tehdä marjapiirakkaa, nyt ei vaan näistä marjoista ehdi, kun lähdetään sinne reissuun :) olivat lapset aika kiukkuja, ella varsinkin!! makasi välillä eteisen lattialla ja kirkui jäykkänä kiukusta!! GGGRRRR! että osaa olla...... uhkasin moneen kertaan päikkäreillä..

kotona laitoin nopeasti lasten tavarat paikoilleen ja järkkäsin juttuja. sitten suski soittikin ja lähdin kävelemään sitä vastaan :) oli tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa!! kristian, suskin poika, on aivan syötävän valloittava ihanine silmineen ja kahden hampaan hymyllään!! päivänsäde ainesta tosiaan!! <3 ella oli vähän mustis ;) kiukkusivat ja riehuivat siihen malliin että pääsivät sitten leevi ja ella molemmat sänkyyn. leevi simahti heti, mutta ella vaan lauleskeli ja lopulta janne haki sen pois. saatiin ainakin suskin kanssa rauhassa nauttia salaatti ja muut tykötarpeet :) jälkkäriksi keitin kahvit. janne nopsti leevin vajaan tunnin unien jälkeen ja kyllä oli poika kiukkuinen ja ihan poikki vielä. köllötti sohvalla ja katsoi mikkiä.

suskia lähdin viiden hujakoilla hiukan saattamaan ja sitten tulin kotiin pakkaamaan. vaikka matkaan lähteekin vaan muutamaksi päiväksi on noiden vaatteiden kanssa ihan sekaisin aina; mitä tarvii ja mitä ei, ja jos sattuu sitä ja taivaalta tulee tätä... sit kun noi kaksi kinasteli, tappeli, kiukutteli, huuti ja taas oli ääneenvaimennin hukassa niin yritä siinä nyt miettiä ja pakata!! haloooooo!! kyllä sapetti ja päästelin suustani karjahduksia taas siihen malliin että naapureillakin posket punottaa :) saatiin kuitenkin pakattua lastenkin lelut vaikka välillä heitinkin ne persniska otteella suihkuun, helkkari kun pitää tehdä vaikka saakeli monta kertaa kieltää ja pitää huutaa vaikka käsken puhua hiljempaa.... ! missä myydään pidempiä hermoja!!?? pakkauksen jälkeen iltapala ja heti perään iltasatu ja nyt molemmat on hiljaa sängyissään... pitihän sitä suuttumista ja karjumista pyydellä taas anteeksi, kuten niin monena muunakin kertana... sit harmittaa kun on tullut kiukuttua! mutta perkule, ihminen se minäkin olen ja mulla nyt sattuu välillä olemaan millin hermo!! mitäs pitää koetella :)

ihanaa kuitenkin kun huomenna pääsee mökille piipahtamaan! :) sonja ja kari siellä meitä odottaa ja mummo siivoaa lapsille leikkimökinkin valmiiksi. palataan joko to iltana tai perjantaina. janne on aivan kauhuissaan, kun lähden yksin noiden kanssa, on moneen kertaan yrittäny puhua etten lähtis, jos vaikka nukahdan autoon... no vitsi vie kai mää nyt tollasen matkan pärjään noiden kanssa! mutsikin ja mummokin kysyi että pärjäänkö varmasti! no en luultavasti, mutta tuleepahan kokeiltua :)

nyt menen hommiin ja kunhan janne tulee harkoista niin lähden vielä mutsin ja faijan pihan tarkistamaan. jos pääsis ajoissa nukkumaan niin ei huomenna väsytä... :) palailen sitten torstaina tai perjantaina kertomaan reissusta! heippa siihen saakka!

Ei kommentteja: