7/06/2007

oli se korvatulehdus :(

yö meni hyvin. kaikki nukuttiin kuin pienet possut :) aamulla kello herätti mut kuudelta ja ihan pirteänä nousin, ihme.. oli taas venähtänyt unille meno tämän vuorokauden puolelle... aamutouhut ja lapset ylös. vaatteet päälle ja menoksi.
8:45 oli meillä juhan luokse aika, mutta päästiinkin jo ennen puolta kun oikeaa seuraavaan potilasta ei juuri siinä näkynyt. leevikin tuli huoneeseen mukaan ja kovasti oli juhalle asiaa :) katseli poika viekusta kun ellan korviin katsottiin ja ella niin reippaana selittää, että yhtään ei satu, katsotaan veikka sunkin korviin. leevi vaan perääntyy ja vaihtaa puheenaihetta ;) leevi oli juhan apurina tulostimen kanssa ja käynti meni muutenkin tosi kivasti, mitä nyt tuomiona oli se korvatulehdus vasemmassa korvassa :( sanoinkin huoneeseen mennessämme, että nyt en tiiä onko meillä jääny joku tarkastuskäynti väliin ja juha katsoi koneelta nauraen, että kuukausi sitten hän on kirjannut, että kuukauden päästä korvakontrolli, eli tämä menee nyt sinäkin sitten, silloin kuukausi sitten oli tytöllä oikea korva tulehtunut... nyt sitten seuraillaan tuleeko vielä näin tiuhaan näitä tulehduksia. keuhkot kuulostivat hyviltä eikä flixotidea tartte aloittaa, helpotuksen huokaus!

lääkärin jälkeen mentiin postiin, apteekkiin ja sieltä sitten aamupalalle kulmikseen :) lapset söivät sämpylät ja mehua ja mä otin herkullisen tonnikala feta toastin :P nam! sitten mentiin tiimariin ja sieltä jäi käteen huovutusjuttuja, lapsille kivat reijittäjät ja kotiin uudet tabletit pöydälle. shoppailukierros jatkui lindexille, tietty ja sieltä löytyi ihana vihreäsävyinen tunika, jossa isoja kukkia sikinsokin :) kun alesta sai halavalla :D vielä ruokaostokset prismasta ja kiireellä kotiin. lapset napsivat vähän välkkäripalaa ja sitten piti ne huutavina passittaa levolle.. nukahtivat molemmat. meikä laittoi kolme vaatetta pesukoneeseen värjäykseen - ruskeaksi tietenkin :) huivi ja pellavapaita tulivatkin ruskeaksi, mutta punaisesta tunikasta tuli tumman viininpunainen :) sitten minäkin oikasin itseni sängylle ja uni tuli heti. hetken lepäämisen jälkeen olikin virtaa kaataa vaatekaappi sängylle! kasasin kaikki vaatteet, joita en ole pitkään aikaan käyttänyt, vintille - niitä tuli pari jätesäkkiä!! ja silti vaatekaappi on nyt täysi!! siis mä en tajuu kuinka toi kaksi säkkiä on voinut sinne mahtua!!

illalla oltiin kotona vaan. mä löhöilin ja tein vähän kotihommia. pojat lähtivät kävellen - tai leevi ajoi pyörällä ja janne käveli - ahjon kauppaan postiin ja karkkia hakemaan. oli poika pyöräillyt hirveetä vauhtia ja tuli kotiin posket punaisina ja niin tyytyväisenä, kun oli sinne asti ja vielä takaisinkin jaksanut ajaa :D sai kovasti kehuja ja mehuhörpyt päälle :)

lasten iltapuuhien jälkeen mä hetken odottelin, että rauhoittuvat sänkyihin ja sitten, vaille puoli yksitoista, lähdin ajamaan sonja mummolle pikaiselle yökahveelle. mummo lähtee huomenna kahdksi-kolmeksi viikoksi mökille ja halusin vielä käydä moikkaamassa. juuri kun sain peppuni kahvipöytään niin ninalta tulee viesti, että se on tulossa meille :) hörppäsin pari kuppia kahvetta, soitin ninalle ja päästin mummon nukkumaan. ajoin tuhatta ja sataa kotiin ja nina olikin jo parkkiksella odottamassa. oltiin sitten kuin kaksi marjaa samanlaisine mutta erivärisine tunikoinemme :D naurettiin, että mihinkä lähdetään ;) jutskattiin tunnin verran ja sitten nina lähti vaille kaksitoista kotiin valmistautumaan mökille lähtöön... kurjaa, kun se lähtee sinne niin pitkäksi aikaa :( puhelimet käy kuumana!

nyt onkin sitten jo lauantai ja mun pitäs vielä käydä suihkussa.. toivottavasti yöllä sataa kunnolla niin ei tarttis tänään kastella omaa eikä mun vanhempien pihaa... :) mitähän sitä keksis tekemistä, kun jannellakaan ei ole tänä viikonloppuna pelejä.. ja vitsi varmaan on vähän jotakin pölyjä ilmassa, kun meikää kutittaa välillä inhasti nenuun ja alkaa sellainen hillitön aivastusaaalto :/

Ei kommentteja: