6/14/2007

työkaverit illalla kylään :)

aamulla herätys oli viideltä, tai mä heräsin kyllä leevin huuteluun jo puolen aikaan.. poika näki pahoja unia eikä enää halunnut olla omassa sängyssä, joten kipusi mun paikalle ja mä siirryi puoleksi tunniksi jalkopäähän. uni tuli vielä ja olin ihan tööt kuin kello pirahti.
lapsilla kesti herääminen taas hiukan, kun olivat nukahtamista illalla odotelleet, leevikin yhteentoista... päästiin kuitenkin ajoissa matkaan ja puol8 oltiin päiväkodilla.

päivä meni melko nopeasti ja pääsinkin jo yhden aikaan kotiin, kun on tullut paiskittua ylitöitä.. lapset jätin vielä sinne nukkumaan ja välipalalle. itse menin kotiin juustokakun ja salaatin tekopuuhiin. duunikamut tulevat meille kuudelta.

eilen muuten koin kivan yllätyksen painonvartijoissa; paino oli taas hiukan pudonnut ja tipahdin jo seuraavalle kymmenluvulle! ja tältä samaiselta kymmenluvulta se tavoitepainokin sitten joskus löytyy, ihanaa! :D mun täytyy vaan muistaa ottaa rennosti ja olla liikaa miettimättä pistejuttuja ja kun ei ole mihinkään kiire niin hyvä tulee :)

nyt olisi vielä hiukan valmistelujuttuja kesken iltaa varten ja kolmen jälkeen menen lapsia hakemaan. janne vie ne viiden aikaan vankilalle harkkojensa ajaksi. saadaan sitten naiset rupatella rauhassa :)

lasten suusta;

eilen kun janne ajoi uudella koneella partaansa, ella meni viereen seisomaan ja hoki; varo huulii, varo huuli :)

leevi pyysi ellaa katsomaan vessanpöntöltä alas hyppyään ja kun poika pääsi alas, ella tuumasi "olipa ihana hyppy" :)

ilta meni tosi mukavasti :) pikkasen tuli paniikki viinipullon kanssa kun en saanut sitä omilla vehkeillä auki ja piti juosta naapurin ukon luokse lainaamaan niiden avaajaa :) kiitokseksi vein illalla pari palaa juustokakkua. naiset ihastelivat meidän kotia kovasti ja sanoivat, että on ihan mun näköinen, ihana tunnelma ja kaikki niin tarkkaa mietitty ja harkittu, mitään turhaa ei ole ja tunnelma on harmooninen ;) silmänruokaa oli kuulema jopa kattauksessa, kun laitoin vaniljat kehiin :) lohisalaatti oli hyvää vaikka itse sanonkin ja jälkkäri oli myös onnistunut! tuliaisiksi naiset toivat aivan ihanat pentikin käsipyyhkeet ja pienen saippuan, ja tietty kodin väreihin sopivaa :)

leevi ja ella tulivat kotiin kasin jälkeen ja kovasti olisivat halunneet puuhata naisten kanssa, mutta sovittiin että saavat tulla sitten vaikka huomenna heti eskareihin leikkimään :) leevi olisi halunnut esitellä omaa päiväkotikansiotaan, jossa oli ihania töitä ja valokuvia syksyn ja kevään ajalta :)

Ei kommentteja: