5/19/2007

Lintsipäivä :)


kyllä lintsillä on jännää :)



parkissa ravintolassa



huuuuiiii, sitä vauhdinhurmaa!!!



ilta venähti taas puolille öin kun palasin ninalta :) ihanaa oli taas jutskata rauhassa teekupposten ääressä; kukaan ei kinunnut, ei repinyt hihasta... kannatetaan näitä yövisiittejä eikä luovuta niistä! :)

aamulla herättiin leevin kanssa kasilta ja kuten aina viikonloppuisin leevi katsoi ohjelmia ja mä menin pesulle ja pukemaan. ella heräsin melkein heti perään ja sitten puettiin lapsille vaatteet ja pedattiin sängyt. leevillä oli pelipäivä joten se tuli puoleksi tunniksi tähän koneelle pelailemaan. aamupalan jälkeen soitettiin kepa-mummille ja lähdettiin sinne takapihalle leikkimään ja kahvittelemaan. mä raijasin kaksi jätesäkkiä risuja mukanani ja sain tehtya siellä yhdeksän sydänkeppiä leevin ja ellan hoitajille kesälahjoiksi :) koko ajan oltiin ulkona ja kyllä oli taas ihanaa kun aurinko paistoi <3 ella puuhasi pentti-papan kanssa ja hoiti ja helli mummin keramiikka siiliä :) leevi sai pentiltä tosi kivan yllärin; ihan oikeat kiikarit lintujen bongaamiseen :D kyllä oli poika onnesta muikeana! ja kiitteli monesti :) minä sain taas mummilta kolme kassia kukkia takapihalle; saniaisia, sammalleimua... kohta pitää levittää naapureiden puolelle ;)

yhden aikana lähdin kotiin vaihtamaan vaatteet ja nappaamaan jannen mukaan; päätettiin extempore lähteä nauttimaan aurinkoisesta päivästä lintsille :) lapset haettiin matkalta mummilta ja kyllä ne oli pöksyistään revetä kun kuulivat mihin mennään :D "voi kissan viikset", huusi ella :)

lapsille ostettiin lintsiltä mini- ja pikkuhupirannekkeet ja jannekin osti itselleen isohupin, jotta pääsi leevin seurana hurjempiin vetkutuksiin :) kaikki laitteet joihin lapset saivat mennä käytiin läpi ja välillä mentiin syömään viidakkorumpuun. kovasti oli päivällä porukkaa, mutta lapset jaksoivat tosi kivasti odottaa omaa vuoroaan laitteisiin. kuuden aikaan jonot lyheni. kasilta mentiin vielä syömään iltapalaa ja ostamaan lapsille pienet matkamuistot :) leevi oli niin rätti päivän riennoista, että oli nukahtaa kesken autolle kävelyn, ihan seisaalleen, kesken askeleen :) voi toista! vaille ysi lähdettiin ajelemaan kotiin. leevi soitti matkalta maikku-mummille, jotta pysyisi hereillä. kovasti oli kerrottavaa, myös ellalla. lapset olivat kyllä koko reissun tosi hyväntuulisia ja hassuttelivat joka välissä :) oikein mukava päivä!

kotona lapsia odotti heti suihkuun ja unille meno. eikä unta tarvinnutkaan odotella, kumpikin simahti alle viidessä minuutissa.. ei ihme 11 tunnin ulkoilun ja remuamisen jälkeen! :D

muakin hiukan väsy jo painaa, mutta vielä pitäs jaksaa saunoa.. naamaa vähän kihelmöi :) liekö auringolla osuutta asiaan...

Ei kommentteja: