5/16/2007


heipä hei taas!
iltavuoroon heräsin taas samaan aikaan jannen kanssa, heti kuuden jälkeen.. aamuyöstä kun heräsin leevin huuteluun huomasin että niskat on aivan jumissa :( nukuin yön korkeammalla tyynyllä ja ilmeisesti könötin huonosti ja pää ei sitten kääntyny mihinkään, auts. kyllä se sitten melko pian vetristyi, kun nousin ylös ja lähdin liikkeelle..
leevi heräsi puoli seiskan aikaan ja ella seiskan. ne katselin lastenohjelmat ja mä sain juoda aamuteet ja syödä aamupalat rauhassa alakerrassa lehteä lukien. oon aamulla laiska, enkä jaksa lähtee hakee lehtee, joten luen aina uutiset päivän jäljessä :) nyt olikin keskarissa juttua siitä 2 vee pojasta joka menehtyi siellä päiväkodissa.. kamalaa! :( pomon kanssa juteltiin asiasta sitten töissä, vastuukysymyksistä ja muista ja varmaan vielä palataan käsittelemään sitä koko porukalla..
aamulla mietin sitä meidän eilistä eripuraa töissä naisten kanssa ja päivällä oli pakko käydä kysyy yhdeltä, että ollaanko ihan ok.. ollaan tietty ja halit päälle :) mä en pysty lähtee pitkille vapaille harmitus mielessä ja oon päättänyt että otan aina härkää kiinni sarvista ja selvitän sotkut niin ei mene yö unet :) ja mä kun mietin vähän liikaa... ;)
töissä on hermot pikkusen piukeena niiden eskareiden kanssa! olen sitä mieltä että tyhmyys kyllä tiivistyy, tuplaantuu, triplaantuu tossa porukassa.. ihan hulvatonta meininkiä! ne käy niin kierroksilla näin keväällä; pojat hyppii seinille ja tytöt lähettelee rakkauskirjeitä.. ja aivot on heitetty narikkaan ja voluuminappulat samaten... kääääk! välillä tulee tiuskittua ihan jokaisesta asiasta ja harmittaa kun "kiltitkin" saa sitä osansa :( välillä on ihan EVVVVK olo ja sit harmittaa sikana kun välillä ei jaksa reagoida oikealla tavalla "kilttienkään" juttuihin... ei ole aina niin ammatillinnen olo?!? onneksi hyviäkin päiviä vielä on ja saa nauttia siitä mitä tekee :D syksyä odotan jo niin kovin :) tai ensin kesälomaa :)

ella olis heti aamusta halunnu käydä hakee naapurin tyttöä leikkimään, ei millään ymmärtänyt että hoitoon oli lähdettävä :) illalla kotimatka meni tosi sukkelaan kun mainitsin, että ella voi heti mennä koputtelemaan naapurien oveen! sitten oli leikit heti vauhdissa ja ilo ylimmillään :) mä menin kotiin valmistautumaan kauppareissuun ja leevikin painui ulos tyttöjen kanssa. hetken päästä ne olikin jo siellä mehuilla, ella pissillä ja leevi tehnyt tupatarkastuksen koko naapurin kämppään :)

kuuden jälkeen lähdettiin kaikki kaupoille, eka käytiin kuitenkin mäkkärissä syömässä! ai että maistui se feastRUIShamppari hyvälle! se on niin namia :) suosittelen! ja sen kanssa kylmää kevytkolaa! lapset sai pallot joista toisen mä onnistuin puhkaisemaan :( mutta ei ella siitä kovasti harmistunut, jäihän sille se tikku siitä leluksi :) anttilasta jäi käteen uusi isompi lehtikori ja jättiolkikukkaseospusseja (kuivakukkia hattujen koristeeksi jos ne vaan saa kasvamaan :)). prismassa käytiin tekee ruokaostoksia ja janne osti mulle äitienpäivälahjaksi hienon teekeittimen! nyt passaa keitellä teetä vaikka koko ajan :) olinkin jo kyllästynyt lilluttelemaan tota teesiivilää kattilassa :)

siivoukset jäikin sitten huomiselle, kun tämä ilta meni kaupungilla :) kotona lapset söi jätsit, janne käytti ne suihkussa ja melkein heti ysin aikaan oli iltasatukin luettu. meikä luki, kun janne paralla on ääni aivan käheenä :( huomenna kepa-mummin pitäs tuoda jotakin kivikkokasveja takapihalle, ihanaa! tulis kesäkuun alku vauhdilla, että pääsis kukkaostoksille ja sais terassit kuntoon! sit pidetään pirskeet, grillibileet! :)

nyt täytyy rientää suihkuun, pyykit odottaa ja sit henkan ja maukan kuvastoa ruksaa, jotakin pitäs itselle tilata :)

Ei kommentteja: