7/24/2010

eriparia

neuloin miehelle tossut. eriparia ovat. toinen on paria numeroa suurempi. äh. heitin molemmat syrjään hetkeksi ja aloitin ensimmäistä baktustani. sen jälkeen teen molempiin tossuihin uudet parit. yritän ainakin. mulla taitaa olla pian monen monta tossua vailla paria...

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Minä en ole vähään aikaan tehnyt mitään mikä tarvitsee parin. Kun siinä nyt vaan valitettavasti käy aina jotenkin noin :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Äitin luona on aina eteisen korissa paljon itse neulottuja tossuja, jotka voi vetää jalkaan. Tuli noista tossuista ne tossut mieleen. Minä en osaisi tehdä tossuja...

HUVIlassa kirjoitti...

hassua, minullekin mieleen tulvahti heti mummon tossukat. Ne oli kyllä jotenkin jostain paloista tehty. Kuvassa näyttävät kyllä oikein sopivilta!

Mirka kirjoitti...

anna; :) parempi olis pysytellä vaikka huiveissa. mutta periksi ei pidä antaa... uutta kehiin vaan!

kirjailijatar; mä olen aika onneton neuloja, noi tossut on ihan simppelit tehdä.. vaikka mä onnistun niistäkin tekemään eriparia :)

HUVIlassa; nää on sellaset mummojen tossut :) mun jalkoihin on sopivat, vähän löysätkin, mutta miehen jalkoihin ovat juuri sopivat, paitsi se toinen.. on hiukan pienempi niin venyy rumasti... miestä ei haittaisi, mutta mulle käy silmään :) mutta kuten edellä jo sanoin; uutta kehiin vaan!

Nonna kirjoitti...

Mulla villasukka odottaa paria... Nyt ei vaan jaksais tarttua villalankaan. Saa odottaa.

Mukavia kutomishetkiä ja ihanaa loppukesää!

Mirka kirjoitti...

nonna; mä sain mun neulomisinspiksen takaisin kuin taikaiskusta ja nyt en voi lopettaa.. ihanaa loppukesää sinullekin, vielä sitä on jäljellä!