7/23/2010

kevyempää, iloista huomenta!

tänään aamupalalautasella ananasherkku. se on nyt ihan ykkönen; puolikas ananas pilkottuna, luonnonjugurttia loraus ja päälle mysliä.

terassille piti laittaa tossut jalkaan. tuulikin aika vilakasti. iltapäivällä siinä taas tarkenee. aurinkoahan ne ovat tälle päivälle luvanneet.


tässä vielä muutama tänä aamuna kiireessä napattu kuva. elämäntapamuutokseni on edennyt muutaman tavoitteen ja olo on mitä mainioin! seitsemän kiloa on karissut kolmen kuukauden aikana ja saman verran elämäniloa tullut tilalle! tämä olo villitsee ja huumaa!

ILOISTA PERJANTAIPÄIVÄÄ!

6 kommenttia:

sade kirjoitti...

herkullinen aamupala :)
Onnittelut upeasta painonpudotuksesta ja hyvästä olosta!! :))

Tirpana kirjoitti...

Hyvä Mirka! Paras tuo vika kuva. Mä olen muuten myös jäänyt kouskkuun tuohon ananakseen....

Äitinen kirjoitti...

Sä näytät Ihanuus NIIIN hyvältä!! Tai siis ainahan sä oot näyttäny. :) Munki mielestä toi viimenen otos on ihan paras! :) Ja täytyy todellakin kokeilla tota ananasta, jahka täältä kotio pääsee ja takas ruotuun. *slurps*

<3 -R-

Satu kirjoitti...

Voi vau! Onnittelut! Ilolla seuraan teitä, jotka olette saaneet itseänne niskasta kiinni, mulla kaikki vielä edessä... :I Tai no, pieniä askeleita jo otettu, mutta kilot vielä tallessa. Ananas on namia. Saat olla tyytyväinen, näytät oikein pirtsakalta! Iloista tätäkin huomenta!

HUVIlassa kirjoitti...

Upea saavutus! Minunkin pitäisi, toivoton sokerihammas...
Iloa!

Mirka kirjoitti...

Sade; tuota aamupalaa kannattaa kokeilla, toimii myös iltapalana ;) ja kiitos onnitteluista! välitavoitteetkin ovat pienen tuuletuksen ja juhlan paikka vaikka matkaa onkin vielä jäljellä... sitten taas jaksaa jatkaa :)

Tirpana; kiitos :) eihän se pilkkominen niin hankalaa olekaan ;)

Äitinen; kiitos <3 ja kokeile toki ananasta - se on niin namia! ja sinä senkin rontti! lisäsin sut blogilistaani ;)

Satu; kiitos tsemppisanoista! ja voimia ja tsemppausta sinullekin! pienet askeleet on hyväksi - monesta pienestä syntyy suuria! :)

HUVIlassa; kiitos! nimim. toinen toivoton sokerihammas kertoo, ettei se sokerihammas pahemmin alun jälkeen ole kolotellut :) sinullekin tsemppiä aloitukseen - täältä löytyy kohtalotovereita ja vertaistukea!