3/05/2010



tänään aurinko lämmitti. terassilla kävi kohina. kuului pieni tip, tip. yritin ikuistaa putoavaa pisaraa. ei onnistunut. olin liian hidas. aurinko tuntui niin hyvälle. helli ihoa ja mieltä. antoi lupauksen.

olo on ollut koko päivän kuin jyrän alle olisin jäänyt. ei auta valittaa. itse aiheutettua. niin hyvälle tuntuu kuitenkin. tämä kipu on hyvästä. nautin eilisestä tunnista jälleen täysin siemauksin. hikeä, mahtavaa fiilistä ja ihania rytmejä. himoan lisää.

toinenkin jyrä kulki ylitseni tänään. huonoja uutisia mummistani. tummia pilviä. ei ihan mustia, mutta tummia kuitenkin. aamulla kovaa kyytiä sairaalaan. päivällä puhekyky palautui. nyt tarkkailussa. toivottavasti hyvissä käsissä. laitoin viestiä illalla. ajattelen sinua. olet rakas. paluuviestinä lohdutuksen sanoja. mummin kulta pienelle. ei hätää. kaikki hyvin. tarkkaillaan nyt vaan. soitellaan ja suukko terkkuja kaikille.

tiedän missä ajatukseni ovat, kun pääni tyynylle painan. enkeleitä lähettelen.





aurinkoa pilvettömältä taivaalta sinun viikonloppuusi!
kevät tulee kohisten. tunnen sen.





3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kauniita ajatuksia ja hyviä unia toivottelen.

Satu kirjoitti...

Voi kiitos samoin! Aurinkoa, mielenrauhaa ja enkelien turvaa!

Mirka kirjoitti...

kiitos jonna ja satu kauniista sanoistanne. lämmittivät kovin. mummilla nyt kaikki hyvin. onneksi. enkeleitä oli matkassa.